27 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.06.17, 13:11 Nr.: 1 Antworten

Ceylan'ın anısına
 Ceylan Önkol 28 Eylül 2009'da, Diyarbakır, Lice'nin Şenlik  köyüne bağlı Hambaz mezrasında koyun otlatırken meydana gelen patlamada hayatını kaybetmişti. Şüpheliler hakkında Lice Cumhuriyet Savcılığı’nca yürütülen “Görevi kötüye kullanmak” soruşturmasında ise 2013 yılında takipsizlik kararı verilmişti.      

-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 09.06.17, 23:52 @isabella Nr.: 2 Antworten

Ceylan'ın anısına
selam isabella   ceylan önkol seni hic bir zaman unutmadik ve unutmiyacagiz ve her hangi bir cocuk olursa olsun hic bir zaman acilar icinde yasamasin ve hic bir aneye evlat acisi vermesin allahim sen garibana yoksula yetime her zaman yardimci ol                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Bildergebnis für ceylan önkol resimleri
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Beitrag gepostet am 10.06.17, 00:27 @__elif__ Nr.: 3 Antworten

Ceylan'ın anısına
Katkın icin teşekkürler Elif
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 10.06.17, 00:29 @mehriban Nr.: 4 Antworten

Ceylan'ın anısına
Aleyküm selam mehriban teşekkürler yorumun icin amin inşallah hiç bir çocuk hiç bir varlık böyle kötü şeyleri kapitalizim uğruna yaşamasın
-----
viva la vida ...
0

Beitrag gepostet am 10.06.17, 15:14 @isabella Nr.: 5 Antworten

Ceylan'ın anısına
                                                                                                                                                                                                                                                                         Ceylan

Bez bebekler yapacaktım
Kardeşimle oynayacaktım
Ölmeseydim şuracıkta
Okuryazar olacaktım
Ceylan gibi avladılar
Akşam eve dönemedim
Güzel günler görecektim
Göremedim göremedim
Annem hasta 
Babam yasta
Vuruldum ben
Çocuk yaşta oy oy oy
Söyleyin o amcalara
Kıymasınlar çocuklara

Nerde benim çocukluğum
Daha şeker yiyecektim
Bir gün anne olacaktım
Ben de ninni söyleyecektim
Ceylan gibi avladılar
Akşam eve dönemedim
Neler neler diyecektim
Diyemedim diyemedim
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Ceylan'ın anısına