|
|
|
En Cok Etkilendiginiz ve Defalarca izlediginiz Film ? |
Aslinda 1 degil , birkac tane saysam olur ama " en cok dersem ", Mel Gibson´un rol aldigi - Breweheart " ( Cesur yürek) isimli film derim kesinlikle... Konu olarak, oyunculuk olarak ve bana izleyince hissettirdikleri olarak kesinlikle 1 NUMARAM... ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
En son izledigim ve izlenilebilir diyecegi - the great gatsby - ( Leonardo Di Caprio )... ----- Benim de bir adım var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yukarida ki her iki filmide izlemedim.. Kesinlikle izleyecegim .. ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet, harika bir film.. özellikle iki ayni ülke askerinin , kendi ülkeleri adina bir birini öldürme sahnesi... Ordaki müzigi ve aciyi her zaman hissederim.. ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet... etkileyici sahnesi gercekten cok fazla olan harika bir film ve oyunculuk.. ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet, harika bir film... izlemeyenlere siddetle tavsiye ederim...Bilim kurgu sevenler kacirmasin ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir cogumuz, bilim kurgu izlerken " olur mu ", " mümkün mü ", " hadi be " deriz.. ama insan akli ile üretilen bilim kurgular, bir gün karsimiza ciki veriyor.. Ne kadarini görecegimiz belli degil .. Her gördügümüze hayret edecegimiz ise asikar.. Haklisin, belki bedenlerimiz et ve kemikten olusmus, ama yüzümüz cok farkli.. Rol yapma da iyiyiz..... ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bana karsi bir kizginligin olsun istemiyorum.. evet eklemistim seni, ama sonra kücük bir muhabbetine sigindigimi ve bu nedenle hemen arkadaslik istegi yolladigimi düsünmenden cekinmistim.. Huzursuz etmek istememistim ! Bunun forumla bir alakasi yok farkindayim ama özellikle altini vurguladigin yukarda ki cümle rahatsiz etti beni.. Yarasi olan gocunur derler ya aslinda gocunacak bir yaram yok, sadece yalnis anlasilma korkusu hissettim... ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//www.youtube.com/watch?v=Pn-1uOyriMo ve harika bir Denzel washington filmi.... Unutulmazlarimdan.. ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve harika bir Denzel Washington filmi , unutulmazlardan... ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu Harika unutulmaz yapit, SURAM nikli üye arkadasimizdan geldi.. Puan yetersizliginden kendisi paylasamadi ve onun adina ben paylasiyorum... Güzel secim.. Benim de listemdedir.. ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
, yine suram arkadasimizin tavsiyesi ve benimde en begenilen listem deki ( zaten en iyi film siralamasinda 1. ) harika bir film... izlemeyenlere siddetle tavsiye.. ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu da benden.... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evettt..harika bir bas yapit daha.. " sözde baskana iletilen polismesaji da aklimda " ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izlememistim.. ama ilk firsatta kesinlikle izleyecegim... ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oyunculugu,icinde isledii ask, vatan aski , mücadele ve azim... müzigiyle beraberevet harika bir eser olusmus ve defalarca izledim.... ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ikiinide izlemedim.. sanirimilk firsatta izleyecegim, ne kadar cokmus oysa izlemediklerim ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet harika bir film.. görsel olarakta inanilmaz seyler yapmislar.. büyüleyici.. ----- Seni düsünmek bile cok güzel... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!