|
|
|
Huzur Sokağı basliyor |
----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur Sokağı basliyor |
slm kirli izledim diziyi ve fena degildi gerci buna benzer dizi vardi daha öncede ve ahha yaprak dökümdede oynuyan hayriye hanim yine masallah kizini pazarlamaya calisiyor illa damat bulcak yani yine yakismi herzamanki hali diyorum.dün suskunlarda cok güzeldi yine ve feriha sükür rahmetli olduda diziye yine aktion geldi biraz baska biseyler yoksa cokkk bunaltici olmustu. ama tek söylicegim sey kutsi bence dizilere hic yakismiyorrrrr o konusunca uyku basiyor bana doktorlardada öyledi bence o sarki söylesin daha cok yakisiyor ona ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur Sokağı basliyor |
selam bende yillar önce kitabin okumustum ama dizi olarak hic izlemedim ...zaman olursa izlerim kutsiye gelince doktorlarda bile izlmedim nicht mein fall bana action gerek ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur Sokağı basliyor |
selam kirlim.. Sadece o bayani doya doya seyretmek icin bu diziyi izleyecegim.. Bu kadar güzellik cekicilik yasak olmali..Böylelerini sokaga salmamali.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur Sokağı basliyor |
ya bu kadin var diye izlersin artik ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur Sokağı basliyor |
diyomya adam yürüyen Schlaftablette naja bide su zengin kizinida sevmiyorum soguk levaze ahha bin voll schlimm ich weis ama napim önceki dizidede sevmezdim onu ahah aci hayatda mi vardi zaten kenan ile oynuyordu onuda sevmedigim icin o diziye bakmadiydim ahah valla bence suskunlar gut ve kuzey güney gut bu ara bide daha ne vardi bisey eksik unutdum önemli bi dizi gibi ama sanki alla alla neyse aklima gelince yazarim  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur Sokağı basliyor |
muhtesem yüz yil ...und hayat devam ediyor izlemiyormusun yane  ....sende kimseyi begenmiyorsun bura ara kötü yol dizinsi sevmeye basladim ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur Sokağı basliyor |
I$ saatlerim normal olunca izlerim.,asil o yakiyor..eritiyor. sapik etti beni.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur Sokağı basliyor |
basdan bakiyordum ilk yirmi bölümü falan baktim ama sultanin bitmez harem hayati ve oglununda ergenlik zamana girip kiz yakistirmalari yeterince bunaltdi beni ve bakmiyorum gerek duymiyorum so ein schrott bence filimin asil konusundan cok seyler ortada vallahi hayat devam ediyorada bakiyorum arada fena degil ama illa oturup bekledigim bir dizi degil.zaten eskiden adini feriha koydum ile ayni günde oldugu icin bizim ailedede hepimiz ferihayi seviyoruz öbürüne bakan olmadi. ama ilk bölümlere hep baktim internet üzerinden hayat devam ediyor oda fena degil böyle dogu dizileri severim bir bulut olsamida seve seve izlemistim yani. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur Sokağı basliyor |
ferihayi basta sabirsizlikla izledim ama sonra emir ile ferhanin küsmeleri beni depresyona soktu ve biraktim... ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur Sokağı basliyor |
artik yine bakabilirsin ferihanin helvasi bile yapilmis onun yerine köyden yeni biri geldi akraba gibi feriha ve annesi öldü yaptilar diziden ayrildilar diye su deli nisanlisi vurdu misali zaten annesi gercek hayatda kanser hastasi oldugu icin diziden ayrilmisti sanirim ferihada yeni bir teklif aldi yada diziden bunalip birakti mir solls recht sein zaten dedigin gibi bayginlik gelmisti. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur Sokağı basliyor |
buldum diziyi aklimda olmiyan ahanda sey suan tvde karsimda reklami cikinca aklima geldi eve düsen yildirim muazzez varya ahah yarin aksam yeni bölümü var  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Huzur Sokağı basliyor |
evet biliyorum ve izleyecegim ,,ya eve düsen yilidrim hat klasse bende izliyorum ne kadinmis be ... ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!