|
|
|
kenan yine yakiyor |
----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
na gottseidank,hab wieder ein grund fernzusehen ----- Sevme,günahim ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
seni yakinda yakacak ne bilim yeni dizi iste otur seyret ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
denke ich auch der ist süsss aber sehr hart ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
izle dedim o kadar bundan büle seveceksin ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
ay kiyamam ya sen kedi al kucagin dizi felan izlerken kesin kedine asik olursun ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
yanani görür allah.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
abovv tövbe de kiz ,,bazen tüm dizilere yetisemiyoruz ayol..birde kayana cikarma basimiza ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
du vogek kauf dir ein ku$  sen anladin onu ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
evet bende onu diyom her hafta takip edemezsek ne olacak ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
okey sirf kaynana derdi olmasin diye izleyecegim netden ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
hhahahaha catlaksin yahu ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
doch var cok komik diziler ben sana alemin kiralini tavsiye ederim gülmekten kirilsin vallah ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
 hahahaha yyyya ayakabiyi giyerim topugu uzun olursa ,kaynanayi severim oglu güzel olursa ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
allo ptt mi sandin beni ..git pul yapistir mektuplarina olmadi kus al yolla be ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
yok gi ben ex haydarin annasi beni pek sever  basta yilani ezeceksin ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenan yine yakiyor |
yemesin be benim kedimde var cok sükür Allaha kusum varda ----- Varligim"olay",yoklugum"Koyar".. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!