70 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.08.12, 21:46 Nr.: 1 Antworten

Yeri doldurulamayacaklar....
  Ne yazık ki bir değerli sanatçımızı daha yitirdik..... Gitti..... diğerleri gibi ...o da gitti...yeri doldurulamayacak sanatçılar kervanına katıldı...saygıyla anıyorum... gönlünün istediği yere gitmiştir umarım...Orhan Veli ve Nazım Hikmet şiirlerinin en iyi yorumcusu ...MÜŞFİK KENTER i kaybettik ...kaybettik yanlış kanımca ..çünkü onlar eserleriyle hep aramızdalar...üzgünüm.... keşke gitmeseydi.....
0

Beitrag gepostet am 15.08.12, 21:58 @lafontaine Nr.: 2 Antworten

Sağ olun...aslında ulusumuzun başı sağ olsun ...çünkü gerçekten bir değeri kaybettik...
0

Beitrag gepostet am 15.08.12, 22:01 @can_402 Nr.: 3 Antworten

Memleket sevdalısı bir şairi sevmeyenle işim olmaz zaten..... ayrıca sizin sevip sevmediğiniz de çok önemli değil benim için.....bunu da sormadım zaten.... anket uygulamıyorum yani....
0

Beitrag gepostet am 15.08.12, 22:29 @elinaz Nr.: 4 Antworten

Sağolun...duyarlılığınız için...
0

Beitrag gepostet am 15.08.12, 22:31 @sevko Nr.: 5 Antworten

Evet aynen öyle birçok dizi....birçok şiir ..birçok film.... gerçekten yeri doldurulmayacak insan ..... katılımızın için sağolun...
0

Beitrag gepostet am 15.08.12, 22:52 @yay07 Nr.: 6 Antworten

çok usta bir oyuncuydu. allah rahmet eylesin. nazımı boşverde alfı güzel seslendirmiş
0

Beitrag gepostet am 16.08.12, 02:07 @yay07 Nr.: 7 Antworten

alllah  rahmet  eylesin  mekani cenet olsun         sayin  arkadasim  bizler     insanlarin degirini kayip edince anlyioruz   onun icin yerini doldurmak    imkansiz
0

Beitrag gepostet am 16.08.12, 12:29 @tugra_han Nr.: 8 Antworten

Güzel yorumunuz ve katılımınız için sağ olun.....keşke herkes sizin gibi bakabilse olaylara ve durumlara demek geldi içimden....hoşçakalın...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!