|
|
|
Ich Hasse kuzey |
  hain ne olacak  HH dan hemi  heyyyttttt sarilisimi geri var gicik ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ich Hasse kuzey |
träum was feines dejam  bubaylar ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ich Hasse kuzey |
naja  ehmmm konusdum demin yine degistiremezmis daha..cekmisler sahneyi  hem ben koltuk sevmem ..daha sigmiyom  eine liege bitte ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ich Hasse kuzey |
la korktma beni  ailesi baya kalabalimis  sey diyom bi kacini, yani bi kac wagonu senin orda misafir etsek? ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ich Hasse kuzey |
Selam Kankam yaw kuzeyi güneyi bosverde,ben su besinci boyut dizisini begeniyordum ama ondanda hayal kirikligina ugradim....# adam megerse dizide hoca ve özel hayatda biracinin tekimis...  ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ich Hasse kuzey |
aslm kankam.. öyle olmasi lazim..arpa suyu $art. üzüm suyu olmazsa olmazi.. Ne kari$iyorsun milletin özeline.sübyanci olmasinda.  Ben izlemedim bilmiyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ich Hasse kuzey |
ya Kanka bu herif arpa suyunu icip icip etrafada saldirir valla.. üzüm suyunu beyaz gazozla karistiripta verecenki yokmu lengggg..........n diye vagurur bz etrafa....... ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ich Hasse kuzey |
Bak üzüm suyu+gazoz=süper bir icki.. sapik olanlarin bunlara ihtiyaci yok. Adam rol geregi hoca ise,40 yillik demlenmesinden bizim icin vazcaymaz sanirim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!