evet arkadaslar saka degil rusya bu cici nineleri eurovisyona gönderiyor biz neden böyle bisey yapamiyoz? ne güzel giyinmisler folklor takimlarini ülkelerini temsil edicekler harika bence cesaret budur iste ..... halk bayilmis bende bayilirdim benim ülkemden böyle yöresel kiyafetli ninelerimiz ciksa.
ASIL AMAC BU DEGILMIYDI EUROVISYONUN? ÜLKENI TEMSIL ET DIYE YARISMA YAPILIYORDU OYSA BIZIM BU YIL CIKARTDIGIMIZ SANATCIYLA BEN ÜLKEMLE BAGLANTI GÖRMIYOM MALESEF.
yani ciddi ciddi tbrk edilcek haldeler baksana ne güzel halkina sans verip cikariyor ortaya ya biz ne dilimizde sarki okunuyor nede türkleri andircak bir parcayla katilcaz ben sahsen o adamla cikcagmiza hic katilmasak daha iyi olurdu diyorum.
iste bende onu diyorum ne güzel folklorlu misal kolbasti cikabillirdi bizim icin herkez sevmiyormu dügünlerde kolbasti olunca millet deli cikiyor güzel bes alti genc yapabilirdi eskiden öyledi zaten ama zamanla moderen oldukya avrupaya ayak uyduruyoz iste....
die Omis sind aus nem Kirchenchor die wollen für ihre Gemeindekirche Geld sammeln.bence güzel bizim türkiyede cikan adami ben insallah sonuncu olur diyorumki damit die aus ihren Fehlern lernen und vielleicht beim nächsten mal besser auswählen.
sogar Deutschland harika biri cikiyor Almanya icin.
slm aleyna yani bencede soll ya etwas darstellen simdi bizim cikardigmiz adamla was hat das mit türkei zutun? ne dilimizde nede kültür göstergesi var adamda gebe dir total recht aynen ich find es sollte türkisch gesungen werden dilimiz ne güzel hem kullagada hos geliyor. ah ahhhhhh nerde o eski eurovisyon parcalari
BENIM HALEN FAVORIM BU
vallahi bilemicem ben pro 7de görür görmez konuyu actim ozaman forumda yoktu o konu gündemde yani arkalara kaymis olabillir saygisizlik degil bence sonucta küfür etmedik ayni fikirden sirf konu acilmis gecen gün kadinlar günü diye onca kisi konu acti ozamanda saygisizlik denilmiyordu iyi aksamlar sizede
tonilein bak sana bunu buldum sen seversin bu tarz parcalari
hee olur neden olmasin senle ben haaha muhtesem düet yapardik bah sen rap kisimlari okurdun moderen bende hele loy loy loy kisimlarini
sen yazdin bende yazcagmi yazdim also ben memoyu takip etmiyom sorry ne yazmis etmis diye dedigim gibi pro7DE gördüm ve actim buda benim yorumum cekemeyenler sorry diyorum kendi sorunlari. ben kimsenin önüne gecmedim, uzatmaya gerek yok bye size.
hahaha bizim keloglan deyince aklima sepgo geliyor hee oda gitse olurdu bah
ben söylicegmi söyledim aliniyorsan alin umrumda yok bilerek yapmadim diyorum hem kendin diyon paylasim yeri bende paylasmak istedim ve konuyu actim oldumi? SADECE PAYLASTIM BENDE GÖRÜR GÖRMEZ
merak etme sesde var onda hahah modern talking gibi mübarek.