98 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.03.12, 18:17 Nr.: 1 Antworten

gelde kiskanma ülkelerini ne güzel temsil edicek nineler :)

evet arkadaslar saka degil rusya bu cici nineleri eurovisyona gönderiyor biz neden böyle bisey yapamiyoz? ne güzel giyinmisler folklor takimlarini ülkelerini temsil edicekler harika bence cesaret budur iste ..... halk bayilmis bende bayilirdim benim ülkemden böyle yöresel kiyafetli ninelerimiz ciksa.

ASIL AMAC BU DEGILMIYDI EUROVISYONUN? ÜLKENI TEMSIL ET DIYE YARISMA YAPILIYORDU OYSA BIZIM BU YIL CIKARTDIGIMIZ SANATCIYLA BEN ÜLKEMLE BAGLANTI GÖRMIYOM MALESEF.

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN )
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 18:22 @ayarsiz Nr.: 2 Antworten

yani ciddi ciddi tbrk edilcek haldeler baksana ne güzel halkina sans verip cikariyor ortaya ya biz ne dilimizde sarki okunuyor nede türkleri andircak bir parcayla katilcaz ben sahsen o adamla cikcagmiza hic katilmasak daha iyi olurdu diyorum.

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :))
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 19:34 @--toni--_ Nr.: 3 Antworten

iste bende onu diyorum ne güzel folklorlu misal kolbasti cikabillirdi bizim icin herkez sevmiyormu dügünlerde kolbasti olunca millet deli cikiyor  güzel bes alti genc yapabilirdi eskiden öyledi zaten ama zamanla moderen oldukya avrupaya ayak uyduruyoz iste....

-----
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 19:38 @klaus Nr.: 4 Antworten

die Omis sind aus nem Kirchenchor die wollen für ihre Gemeindekirche Geld sammeln.bence güzel bizim türkiyede cikan adami ben insallah sonuncu olur diyorumki damit die aus ihren Fehlern lernen und vielleicht beim nächsten mal besser auswählen.

sogar Deutschland harika biri cikiyor  Almanya icin.

-----
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 19:44 @sushi Nr.: 5 Antworten

slm güzel bir konu bende dün haberlerde gördüm baygi güldüm ama keske memo arkadasin acitigi konuya yazsaydiniz yorumlarinizi sonucta acilmis bir konuydu bu .
//www.turkbase.de/tb/forum/thread.php?id=60002&forum=7&start=0

Kimi zaman kimi konular 2ser 3er aciliyor böylede olunca 1ci acilan konuya veya acan arkadasa saygisizlik olmus oluyor .

saygilar iyi aksamlar
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 19:49 @xaleynax Nr.: 6 Antworten

slm aleyna yani bencede soll ya etwas darstellen simdi bizim cikardigmiz adamla was hat das mit türkei zutun? ne dilimizde nede kültür göstergesi var adamda  gebe dir total recht aynen ich find es sollte türkisch gesungen werden dilimiz ne güzel hem kullagada hos geliyor. ah ahhhhhh nerde o eski eurovisyon parcalari

BENIM HALEN FAVORIM BU

-----
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 19:52 @sushi Nr.: 7 Antworten

sushi bende sana hak veriyorum neden biz kendi kültürümüzü temsil edmiyoruz 
dedigin gibi kolbbasi bence süper bir fikir ve bence acayip ilgi görürdü. 

-----
HAVADA UCAN , GECEYI AYDINLATAN , ATESBÖCEYIMISIN
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 19:53 @01timur01 Nr.: 8 Antworten

vallahi bilemicem ben pro 7de görür görmez konuyu actim ozaman forumda yoktu o konu gündemde yani arkalara kaymis olabillir saygisizlik degil bence sonucta küfür etmedik  ayni fikirden sirf konu acilmis  gecen gün kadinlar günü diye onca kisi konu acti ozamanda saygisizlik denilmiyordu iyi aksamlar sizede

-----
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 19:56 @--toni--_ Nr.: 9 Antworten

tonilein bak sana bunu buldum sen seversin bu tarz parcalari

-----
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 19:59 @flow Nr.: 10 Antworten

hee olur neden olmasin senle ben haaha muhtesem düet yapardik bah sen rap kisimlari okurdun moderen bende hele loy loy loy kisimlarini

-----
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 20:01 @sushi Nr.: 11 Antworten

Ben saygisizlik kelimesini kullanirken ne anlamda kullandigimi anlamisinizdir?
Sonucta gecende böyle bir kavgaya tanik oldum burda biriside yazmisti arkaya kaymis diye.
Halbuki her konunun ve konuya özel secenekleri var yani Musik und Kino secenegini tikladiginizda memo arkadasimizin actigi bu konunun en üste oldugunu görmüs olurdunuz.
Baskalari ne der ne yapar bilemem ama ben Dubble konu acildigini gördügüme tanik oldugumda yorumumu yazarim yanlis anlamayin yani.

iyi aksamlar
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 20:04 @01timur01 Nr.: 12 Antworten

sen yazdin bende yazcagmi yazdim also  ben memoyu takip etmiyom sorry ne yazmis etmis diye dedigim gibi pro7DE gördüm ve actim buda benim yorumum cekemeyenler sorry diyorum kendi sorunlari. ben kimsenin önüne gecmedim, uzatmaya gerek yok bye size.

-----
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 20:09 @crasher Nr.: 13 Antworten

hahaha bizim keloglan deyince aklima sepgo geliyor hee oda gitse olurdu bah

-----
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 20:09 @sushi Nr.: 14 Antworten

cekemiyenler derken ? Hayret birsey ya sonucta burasi paylasim degilmi yorumlasmak degilmi?
ehhh siz bir konu acmissiniz bende yorum yazmisim ama tutup cekemiyenler yazmakla benide bu cekemiyenlerin katagorisine katiyorsunuz.isterseniz 1000 tane konu acin cok da tin eger kritik yorumlar hosunuza gitmiyorsa o zaman konu acmassiniz birseycikler yazdik cekemiyenler klasörüne girdik memo arkadasida tanimam etmem merak da kalmayin.

Simdi size konunuzda bol eglenceler dilerim hadi sanada bye bye
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 20:13 @01timur01 Nr.: 15 Antworten

ben söylicegmi söyledim aliniyorsan alin umrumda yok bilerek yapmadim diyorum hem kendin diyon paylasim yeri bende paylasmak istedim ve konuyu actim oldumi?  SADECE PAYLASTIM BENDE GÖRÜR GÖRMEZ

-----
0

Beitrag gepostet am 09.03.12, 20:19 @crasher Nr.: 16 Antworten

merak etme sesde var onda hahah modern talking gibi mübarek.

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

gelde kiskanma ülkelerini ne güzel tem...