|
|
|
KIm demi$,Ya$ 70 i$ bitmi$..? |
Gözlerime inanamadim..Rusya Bu seneki Eurovisiona bu $arki ve ya$lari 70-86 arasi bayanlarla katiliyor. Ne dersiniz..?Nasil buldunuz..? Kazanma $anslari varmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma$allah diyelim. Ama ben begenmedim. Ali$mi$tik seksi bayanlarin katilimlarina. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.testo öyle olsalardi,daha iyiydi. Mesela bunun gibi olsaydi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onlar ciktiktan sonra acarim bende.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazanamazlar. Varmisin iddiaya..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya$ina göre iyiler ya. Tahtayami vursak acaba..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elbette. Bizede o yaki$ir. Bizimkine fark atarlar ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir arabasina desem..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazanan belli olunca zaplarim ba$ka kanala.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yapilan tela$a bakilirsa,sahiden olmu$. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaki$ir pembe..Benimkide polizei auto olsun. Sirenleri calsin. Pilavda dönenin ka$igi kirilsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dönen dönek olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olsun bakalim. Ama yemek yok..mit allem oder.. Bakma sen herkes medeni cesaretlerine saygi gösteriyor.Oy vermeye gelince cogu vermez. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mesela bunlar ciksaydi..Twelve point goes to.........................to Russia ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hakikatten ne ses ya.. Ama ben Jürideki sari$ina baktim hep..nefis.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazanmadilarmi..??hatirlamiyorum.. cok güccüktüm o zaman.. Susanin sesi harika..radio da olsa bende dinlerdim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam ya$adikca.. Bende halk oylamasinda onaylandiginda hayret ettim. Hakli olabilirsiniz.Traditionla alakalidir. Bence bir ilki ba$ardilar,popüler oldular,hatta konser davetleri aliyorlarmi$. Ne diyeyim..Ma$allah..Demekki ünlü olmanin ya$i yokmu$.. saygilar arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu günler geri gelirmi bir daha.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sertapla yakaladigimiz ba$ariyi,hadise ile sürdürdük.Bakalim bu omalari yenebilecekmiyiz..??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
12 points go....??kime..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!