|
|
|
Dizi Kuzey Güney ... nasil kardes ama ... |
valla oyle bır kardesmın ıstemem neden boyle alavere dalavere cevırıcek den dobra ınsanın karsımdakı ınsanında dobra olmasını ısterım neyse ortada .. abla ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hee olur o defada sen forumda paylasirsin ben herzaman acmiyom dizi hakkinda su oldu bu oldu diye sirf cok güzel sahneydi kim kim izledi diye merak ettigim icin acmistim.bu arada senin nicki gördükce yanimda yatan yarim dünyami sevesim geliyor hehhe misil misil uyuyor. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iste bak kardes bile böyle yaparsa düsman napar ALLAH billir... ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben zahsen ıstemem cunkı ınsanlar artık yalan hayatlar ustunr kuruyor umutlarını abla en yakındakıda boyle yapıyorsa daha dıyıcek bırsey bulamıyorum dıyıcek sozde yoktur yanı abla ... ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk yorum icin evet güzel yazmisin katiliyorum sana. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ah akillim ah ben orda yazmistim ama nerden intibaren oynatcan filmi diye sende yani  olsun zararli bisey yok bi defacikda kuzey güney izledin iste sayemde .... ve sen napardin öyle durumda? ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oyle değilmı abla sen bır ınsana umutla oz guvenle bglanıyorsun ve senı yarı yolda bırakıyr ınsan bır an kendını boslukta hıssedıyor her konuda değilmı en yakındakı ınsan bunu sana yapıyorsa el ne yapar sana değilmi ablam .. ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet kardesim aynen tskler cok güzel yazdin insan sok olur öyle bir durumla karsi karsiya gelince. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abla bıde benım nıck ustundekı blokeyı kaldırsan sevınıcem bak  ) ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sana anlatırm neden bloke ettıgını ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

yarim dünyam iste bu kedicik teyzesi ismi "ESMER" stolze 10kg400gr neyse sende bana burdan yazarsin dizi icin bisey olursa senin topicler neden siliniyorki vardir bisey konu disi olunca silerler yada cok küfür gecerse icinde. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazamıyorum abla sana ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorun degil yazmasanda olur özelden paylascak biseyim yok senle kardesim.konu ile ilgili yazdin tsk gerisine gerek yok. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anladım abla o knuda soylemedım kara lıstede olmak ıstemem o yuzdn ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rica ederim sevindim begendin diye cünkü cidden cok güzel yapilmis benimde hosuma gitti zaten bir ata okadar sey ögretmek ne kadar zor heleki o bombalarin patladigi sahnede o hayvanin korkmadan direk kosmasi o hizla cok harika misal bir sahneyi bir degil iki degil kac kez cekmeleri lazim otursun yerine diye ve hayvanda öyle sabir helal valla tsk cevap verdigin icin. freut mich das es dir gefallen hat  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam canim mach ich mein freund der delfin onu izle istersen war auch sehr schön. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!