|
|
|
nickime göre sarki :) cikmis |
evet biliyorum salla millet hasta olmus boarddada ayni kisi yazmis gördüm ha yüz vermediklerimdir canim hahaha kiskananlar catlasin diyorum benim arkadaslarim belli gizlim saklimda yok cekemeyenler bos bos öter iste BEN ARKADASLARIMIN HEPSINI SEVERIM CEKEMIYENLER DOLU BÖBÜRLENIP DURSUNLAR benim sayfada sorun var amerikan bayragi gösteriyor amerikali oldum yada tatile gönderildim haberim yok bir türlü düzelmiyor ondan yazamiyorlar bana simdi baska yerlerden saldirmaya calisiyorlar ONLAR BENIM FAN-CLUB CÜNKÜÜÜ ben güliyom görünce o yazilari cok komik cünkü ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
desemyelim konuyu aleyna.....hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hee bende begendim ondan forumda paylasmak istedim herkezin varmi böyle diye görem dedim ama bir cok arkadasin nickine uygun sarkisi yok galiba senin varmi aleyna? ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konudan disari yazismiyalim lütfen miss mod aleyna hahha ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
filim mi hadi ya ben sarkimi seviyorum azizzem simdi bide senin azizzeni ekleyim ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam ex askim oluyor ondan mi acaba ayrilinca ne hale düsmüs benim ardimdan besteler yapmaya baslamis ask budur iste lütfen kiskanmiyalim  nede olsa yasanmis bir iki bucuk saat askimiz var adam demek cok etkilenmis sevdasini dile getirmeye calismis sadece sushi diye  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende bul bakalim nickine uygun parcaaaaa bak azizzemin bile var  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aleyna ya laf yok.....onun kadar kalbi temiz, iyi niyetli bi dodi var,baska da kiz yok burada !
lütfen sushi, yapmayalim ne olur......
hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana bak fincan güzeli hahhaha simci ben bisey demedimki espiri anlamda dedim ben simdi merakla beklicem daha kim nickine uygun sarki bulcak diye sen konumu dagiltmaya ugrasmaaaaaaa bakim hadi hadi kahven sogumus git tazele  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dur aleynaya acilen sorayim bulmusken kizi hahha neden böyle diye ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aleynaaa benim nickimde neden amerikan bayragi cikiyor zirt pirt sürekli ya diger nickde dj_sinanayda bak girim gör hep almanya bayragi var bunla neden amerikan oluyom bi aksilik mi var cok garip anlamadim gitti adminede danismistim geri dönmedi cevap alamadim lütfen bu konuda bilgi verin bana nerden neyi degismem gerek. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok tskkkkk biliyorum sarkiyida siiri bi dinleyim hincik tsk paylasim icin iste böyle olun diyom ANLAMIYORLAR ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ich weis und der ist meistens beschäftigt ufak bi yerde kesin sorun var cözemedim sinir olayrum ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eyooooooo bende buldummmmmm 
----- Dünya nüfusu arttıkça insanlar azalıyor .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyy tskler paylasim icinn güzelmis buda ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatali diyo göremedim malesef ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uyyy can evet bu cok güzellllll biliyorum bu yillardir cok severim bu siiri tskler paylasim icin bu arada azizzem kayserili ah azizzemi istiyordu senden  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler paylasim icin buda güzelmis ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!