|
|
|
titanic 3d pek yakinda sinemalarda :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
titanici mi bekliyon can ?üzücü haberim var blub blub sesler bile cikti coktan batdi coktannnnn ohoooooooooooo ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine ayni oyuncalarimi. ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayni filim sirf 3D OLARAK GÜYA bende demin youtubede görünce ekleyim dedim aslinda bu tavsanalar daha komikmis ama almancasi yoktu hahaha onlarinki olsa süper rayting olurdu acayip yapmislar ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
produktion hatasi haha ne bilim galiba agir geldi kate gemiye leoda saftirik oludugu icin en iyisi batim dedi gemi demek YÜK TASIMAKDAN belkide yoruldu ilk yolculuugnda batasi gelmissss ilk ve son oluvermis  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoo ayni filim ayninisi sirf 3D olarak fark yok yani bildigmiz titanicden sirf daha effektli olucak galiba ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insallah bu defa kacirmazsin canim ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm deja insallah sende gidip izlersin bak azizzemde izlememis ikiniz kol kola girip izleyin bari h ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diyorsun .... kirmizi kar yagdida ben mi görmedim ese yok tskler farkindaysan istedigin gibi uzak duruyorum senin topiclerden o yüzden sende kurala uyup benim etrafimda dolanma diyorum kendi istegin buydu hatirlatim gelende yine sen oldun. akli dengimi kaybetdigim gün senle sinemaya gitmeye anca razi olurum ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bencede vallahi cizgi filimi gelse onu kesin izlemeye giderdimde titanici izlemeye kesin gitmem  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam sushi arkada$im. Bende titanici kurtarmak icin 1 kac saat evvel bindim.Leanordo nun yerine ben ba$roldeyim. $uan wlanli bir kamarasinda deniz manzarasi(hayret)e$liginde sana yaziyorum.Hicte batacaga benzemiyor..Batarsa benden bilmeyin. Selam Doyclanda. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
was soll man da noch sagen mir fehlen die worte .... ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayip ayip öyle denilmez ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wenns dir die worte fehlen,dann ist es die welt untergang.Hepimiz icin hayirlisi olsun. saygilarim sana sushi.soranlara selam..sormayanlara hic bir$ey deme lütfen ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne sorusu yaa seni sorani bugüne kadar görmedim  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok ilginc kendini kingkong mi sandin fark var kardesim farkkk aranizdaki farklari saymaya baslayimmi  1. o gökdelenlere tirmanabiliyor ya sen? 2.er hat weit mehr brustbehaarung als du bestimmt darauf wette ich alles  3.er muss net ins fitness studio gehen um sein körper zu präsentieren und seiner blonden schönheit zu imponieren ha bide schuhgröße farkinizda vardir kesin sen 43 giyerken kingkong 47 bucuk giyormus  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne güzel. O zamanda bir$ey demene gerek yok. Her insan ektigini bicermi$.Sizlerde mahsul olmasa bile, olan mahsuller benimdir. Ben yagmur ektim...firtina bicme kabulum.Istersen memo yazmam$ say. Sorry ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!