|
|
|
Tehlikeli ASK!!!!!!!!!!!!:(((( |
cok duygusal film ,vallah ne diyim cok güzel bir film... bir kere izledim bin kere daha izlerim   ----- DÜsmana ne gerek var sen varken!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iylik saoll sennii sormallii  ) filmin ismi tehlikeli ASK vallah bak cok güzel bir film ben oturdum vallah agladim cokk acikli yaa ----- DÜsmana ne gerek var sen varken!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İzleyelim bakalım beğencem mi : ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aciklimi gi...bende lassiye baktim dün aksam agladim  ....nerde izledin ??? ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayyy tabii beynirirsinn ben bügün sabah baktimm varyaaa simdi yine bakabilirimm okdar güzel bir ask filmi  aglamak 100%.. ----- DÜsmana ne gerek var sen varken!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VAllah canimm ne diyimm bayaa bi acikli annemle oturduk sabah agladik  richtig dram beyinrisin inanan bana  saten bir bucuk saat mi ne sürüyür film . goggleye tehlikeli ask izle yaz hemen cikar pisman olmasin canimm;** ----- DÜsmana ne gerek var sen varken!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ağlamam bn film izlerken... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//direkizle.net/tehlikeli-ask-izle.html BURDAN Izleyebilirsin türkce duplaj yani alt yazili degil türkce konusuyorlar  SÜPER bu arada iyi ol baglimm
----- DÜsmana ne gerek var sen varken!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amaaa buna aglanir bee insafsizz ----- DÜsmana ne gerek var sen varken!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gece bakarim söz ve yorum yaparim sana bu film hakinda ,,gi hm gitcem simdi sale varmis  hahah sende git ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülüyormusun yoksam  .. ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BAK Amaaa  bakmayanin camasir makinesi bozulsun  hahahaha und yaa echt jetz hm mi iymiss banaa yakin degil yaaa  uzagimdaa h&M bide ben disari cikmam sorun olur bin operirt wurden ----- DÜsmana ne gerek var sen varken!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam izle meyi unutmaa  BEN simdi anlatsam ne tadi kalir ki amaa varya dram aksiyon ask duygusalik hersey var vallah icim yandii  VE özletim demek iymis özlenmek iydir haa ----- DÜsmana ne gerek var sen varken!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DEMII yaaa süper bir filmm bende baktimm üzüldümm desem yalan olmaz cok güzel film cok gercekci olmuss yaa  ( ----- DÜsmana ne gerek var sen varken!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ICIMI yaktin yinee ----- DÜsmana ne gerek var sen varken!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BAk senin yazin üstünde fragmani var film bakabilirsin  EVET vallah benim icim yandiysaa senin kini bilmemem. ve evet cok kalan olmamis saten  ama hep yeniler geliyor artik yaslandikk ----- DÜsmana ne gerek var sen varken!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AYNEN ben sanirim bidaha izlerim bu filmmi. ----- DÜsmana ne gerek var sen varken!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!