|
|
|
latif doganida kayip ettik :) |
yok böyle birsey hahahahah 
küstümüm ingilizcesini uyduramamis amma yinede iyi olmus hahahhaha
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ama girisinde kahkaya boguluyorum ingilizcemi kürtcemi okuyor anlamadim hosch kendiside anlamamis gibi takildi  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. Vah vah..Ba$imiz sagolsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.slm memo
dostlar saolsun 
napsin bakti olacak gibi degil oda ingilizce cevirdi ya tutarsa hesabi   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahha arad viy gibi sesleride cikiyordu ama kopmalik olmus yani bence  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Küstümün ingilizcesini bilmiyor herhalde.. Her gün cay reklaminda görmekten biktirdi zaten. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben genelde hic tv acmadigim icin reklamlardada görmyorum size Allah sabir versin bu reklamlardan dolayi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inan festina,bazen her dakika gösteriyorlar..ayip ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40 dakikalaik bir diziyi 5-6 ya bölüp,2,5 saat yapiyorlar. Sinir olmamak mümkün degil. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin.. ama can sIkIntisi i$te.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen kendisine iboyu örnek aliyordu devamli ama abartiyordu bu ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet simarikliligini biliyorumda iyiki öldürmemisler 
keske iyi bir dövselermis  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha yok kerimcim yok cok sükür var birisi öyle elemeyle hatunmu alicaz simdi   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla bir kac yerinde ingilizce söylüyorda basinda falan sanki kürtce ile basliyor  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla sen yedekelrine bakadur ben üsküdari gecmeye bakayim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok kendisini tarkanla falan bir tuttu galiba  birde bu latif bizim orali  adi batmasin ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam o zaman sislide bulusuruz sen soluklan  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen cok dogru demissin kardes ama nickinde tam buna uymus yok devenin nali diye  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaaha yav adam mix yapmis daha ne istiyosunuz   |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!