|
|
|
Hadi anlat bakalim sevdiginiz müzikleri cliplerle degilde resimle anlat! |
he isteme onu zaten kimse istemiyor sürekli nickde degisiyor hahaha bak bu konuda cok taktir ettim seni aferim. ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorun degil,anlatamadim sanirim.özür. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suc sende degil bendeydi. Ben kendimi ifade edemedim..Kendinden $üphelenme. iyi muhabbetler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine ettin edecegini sunay  acimadan vurulurmu öyle be  wie der sabber rausfliegt ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok be memo  ne sucu...ben böyle islerdne pek anliyamiyom.s baksan hangi birni bildimki ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu saatte bu kadar zor sorulurmu. Kabahat soranda.Hem bizim evde elektrikler kesikti cali$amadim. Sende sunayin o me$hur tekmesinden" kac "derim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm canim ya kara tren yada uzun ince bir yoldayim yada tren gelir hos gelir hahhaha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neysem..bari bende yatayimda...yaralarim iyilessin  haydin herkeze iyi geceler dilerim ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 kacdim zaten memo  haydi iyi geceler ----- Wer das Rauchen aufgibt, muss nach dem Beischlaf reden:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kafama sikar giderim mi  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi geceler..Güzel bir hafta dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bakalim bunu bilcekmisiniz 
 ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cicim bildinmi benim tarif sarki neydi ne diye  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canim belki tanimiyon o sarkiyi ondan bilemedin DOST KAZIGIDI ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilmiyenler icin cidden harika sarki bu iste ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yedigimiz içtigimiz ayri gitmez dedigimiz Dost diye sevdigimiz insana bakin Ömürlük dedigimiz kardesimiz bildigimiz Kalbimizi verdigimiz insana bakin
Kazigin alasini hem de en ballisini Yiyince tokadini Oh ne güzel oldu Ama nasil koydu Allah
Bana yeter bir ömür aldigim dersler Sart olsun bir daha inanani öpsünler Alayini yakacagim bunlarin hepsinin Yemeyenin malini iste böyle yerler
Amma da garip insan bunlar ha Valla çok komigime gidiyor Sanki dogustan alnimizda, Çöldeki bedevi mi yaziyor Dingonun ahiriyim ben sanki Gelen geçen bana park ediyor Kurtulamiyorsun da bunlardan Biri geliyor biri gidiyor ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yanlizlik? veya ah istanbul istanbul olali olabillirmi ikisinden biri? ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acayim istersen kapamistim ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haha tahta ev oldu simdi oldu hahhaha harikasinnnnnnnn gel calcam sen gel ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!