|
|
|
Eurovision 2012 |
haklisin diger daha basarili sanatcilarin risk almadiklari bi yönden daha iyi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
benim aklimda hala grup kuzenler var, yetenek sizsinizde  yunus emrenin, gel gör beni ask neyledi söylemislerdi.  Hülya Avsar sarki demisti  jüri jüri degil ki yarisma ne olacak?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
idare eder benimkide..ama show dans olarak iyim   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
hahah onlari bilmiorum ben ya  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
dünya acaip oldu  bence eurovisiona katilmayalim daha iyi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
ehhh nabalim yani... ----- Why Drink & Drive if you can Smoke & Fly .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
eyi anlastik ama bi kac kisi daha lazim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
ben bile katilsam bu ekipten daha basarili olurum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
sokaklara dökülelim protesto yapalim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
 eurovisiona katilacagimiza, yengeclere katilalim  en azindan aciktan yamuk yürüyorlar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
biz ön planda olcazzz..arkada böyle ne yaptigi belli olmayan danscilar lazim    hahahah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
abi ne cabuk gördün geri kaldirdim 5 dakka bile olmadi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
ne göz varmis sende radar gibi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
bunlar mi bizi temsil etcek yarabbim ajdar gitse yine millet gülmekden belki puan verirde yine kaybetcez arkadaslar dedi gibi atiye rezillikden kaybeder kiyafet yönden yani murat boz ordan oraya hoplamakdan deli bas koyun gibi ama sanirim mecbur kalirsak hande yener bu isi basarir gerci onunda neyi nerde nasil yapcagi belli olmiyor atiyeden altda kaldigi yok bazen.duman da yine ayni olur gecen yilda gördük giremedik bile sebnem ferrahda sesi güzelde sarkiya bagli. benim icinden seciceklerim 1. hande yener o gidemezse sebnem gitsin digerlerini salla ise yaramazlar. ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
evet yine rezil olacaz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
danke abi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
abdiko istersen sen yolu bulursan sen temsil et türkiyeyi diyecemde yolu bulcanmi orasi ayri konu hahaha acayip olur ya biz inan seni destekleriz tüm türkbase olarak sen sirf elemeleri gec gerisi kolay eurovision abdi diye inlesin  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
ayip ettin sen abdi hic destek etmeden dururmuyum hem bak azizzemde gelir biz arka planda dururuz senin showu calmamak icin yoksa senin havan batar    Ben ve Azizzem bak arkanda böyle cirpiniriz go abdi go go diye diye haha ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2012 |
ben tarif edim abdi sana özel harita cizdim zorlanma diye kiymetini bil  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!