|
|
|
|
|
nesine yar nesine... |
ne olmus hatir icin cig tafuk bile yenirdi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesine yar nesine... |
tamam hadi dinledin sayiyorum ama inanmiyorum ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesine yar nesine... |
aynen bende öyle ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesine yar nesine... |
inanmis numaraisi yapsam olmami ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesine yar nesine... |
hahahha güzeldi evet  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesine yar nesine... |
sonuc neymis peki  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesine yar nesine... |
kafan karismis  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesine yar nesine... |
tskler paylasim icin ama zülfü livaneli gibi okuyan yok bunu bence en güzel ondan dinlemek ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesine yar nesine... |
rica ederim
evet oda cok gzel okuyorda bu adm resmen o sarkinin icine giriyor yani cok duygusal söylüyor ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesine yar nesine... |
hmm zevk meselesi demekki hayatda dinlemeyi sevmem o adami bence tartisilir kou biri onu sever biri bunu zülfü abimim bende iste senin dediklerin gibi beni etkiliyor sende volkani seviyon ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nesine yar nesine... |
evet aynen zevk meselesi biz edip akbayramda ortak bir karar verelim en iyiisi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!