|
|
|
kopalim az :) |
ya tabi tabi cok büyümüssün masallah evde kalmissin sen ya  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- baktin olmuyor..bakmayacaksin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende gec kaldin artik 
ben coktan damara bagladim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yetisemediimmm  ben seni o moda sokarim simdi yine  üüff ne damari yaa resmen bunaltiyo ----- baktin olmuyor..bakmayacaksin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim arkadasim güzel secimdi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam o zaman evde kalmamisisn bak   yoksa millet agzi torba degilki büzesin ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok yok simdi tam zamanidir damarin 
Gecemidir insani hüzünlendiren yoksa insanmidir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tekrar tsk buda cok güzeldi yüregine saglik ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabiki damar  buda benden sana gelsin  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o zaman sevgiline söyle bir an önce elini cabuk tutsun ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
araba lazimsa emrinde hemsom yeterki enisteyi kaciralim   cuvalda var bende ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam hemsom sen ne zaman niyetlenirsen kacirmaya sen haber ve ben degil  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!