|
|
|
kopalim az :) |
ee bu isler böyle bir suclu lazim oda sen ciktin tombaladan  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen kerim bak buda bizden hemsona gitsin  hem biz kopalim hemde o ask sarkisi dinlesin  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eee ögrendinde ekle bakalim ne eklicen 
ya sen ask sarkisi dedin bizde asik olmussun sana sarkilar yönelttik korkma zaten  biz erkekler korkuyoruz asik olmaktan  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak bu süper oldu tam kerimle benlik  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kerim farkli yorumlarda bulunduk oda sasirdi simdi  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahha dah abaska ne istiyecektin kerimim 
ben sultanim padisahlik sana yakisir kardesim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
narin hahaha o genc ama ben yaslandim bundan 5 sene önce neydik be biz pehhh  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tskler güzel paylasimlar icin ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler eger evlenecek olursam davet etmesi benden gelmesi sizden ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eee gülaycim kopmaya gelmissin ama hemen kayislar atmis heralde yoksun etrafta  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saolasin hemsom ama sende erken kopmussun yoksun hani  aylincedende yeni numarayi ögrendik ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arada olsunda bu kadar cabuk kopmasinlar  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok hemsom zaten kopmayi biraktik  damarlara döndük artik ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel sarki hemsom cok eskilere gittim simdi  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hemsom aglamami ne cok istiyorsun öyle  sana inat aglamayacam ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahha deli ya sen bu yasta diyorsan böyle ben bir mezar bulup gireyim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok artik hemsom oku hele önce sen sonra bakarik sana birisini buluruz  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen ne olduysa 5 sene icinde oldu 
ama artik kopma zamani gecti damara bagladik artik  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!