|
|
|
kopalim az :) |
Bugün biraz koplaim ver coskuyuuuu ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayirdir arkadasim evlenmeye niyetinmi var dügüne davet isteri TB ailesi olarak ----- MoS :-) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biraz eski ama bu halen benim popüler parcam ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet var evlenecem bende kismetse birgün ama ne zaman bilmiyorum ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dügün mar$i olarak da Sean Paul calarsin Hakkinda hayirlisini dilerim Allah gönlüne göre versin insallah ----- MoS :-) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen bosver simdi dügünü kopalim biz ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok dügünüme sean paul zaten kesin gelecek  sözü vardi bana gelmezse rezil ederim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senin dediginde lafmi simdi narin benle kerimi yan yana gör birde sen dans ederken kafa üstü lafmi bizim yanimizda breakdance bizim isimiz bak bunlardan birisi ben digeri kerim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet breakdance degil ama onuda süper yapariz 
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet buda güzel dj onur sonradan iyi acildi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kerim bende düsünmedim degil hani telif hakkimizi nasil ederiz diye ama avukata daha cok para vermemiz gerekiyor diye birakalim bence en iyisi   hem nasil nerde cekiyorlar kimler cikartiyor bunlari ortaya anlam veremiyorum ha o kadarda gizli yapmistik bu showlari  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hergün damar takiliyoruz bugün kopalim dedik cokmu görldü ne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayati ne hale getirdiler dmei kerimim en iyisi verelim hakkimizi söke söke alalim sonrada verelim youtubeye kendi ismimize ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yetti koptugumuz  birde yaslilik malüm dizlerde derman kalmamis 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kerim hemsona süle bi zahmet biz kopuyorduk damara baglatti simdide nispet yapar gibi benim morleim güzel damar dinleyesim yok diyor ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havada ask kokusu varsa buda bizden sana gelsin ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!