|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
niye kine???? acikta bisi mi var ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
evet......bu yüzden iste insanin gülesi geliyor ya....baktikca
hahahahahaha
nirdelerdesindelerdesin la sen bakiim ?  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
yaff surda 3 gün kendimi biraz ise verdim diye... hemen hesep sorar oldunuz haaa ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
ztir git len o zaman.....soran da kabahat ! nah gösteririm bi daha sana pul koleksiyonumu
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
napiim, 3aylar icindeyiz... baska türlüsü olmazdi zati ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
günahimi alma,ben de islerle ugrasiyorum,bi kahve molasi yapiim dedim de, geldim...gittim gene birazdan islere....hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
pul kolleksiyonunu zittir et sen, diger actigim topic'de yazmistim... patronlar bilardo masasi hediye ettiler... bi ara gel de bilardo sopasini eline verem  hehehehe ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
hadi yaaaaaaa............görmedim,okumadimdi bilardoyu.....az istaka parcalamadim len ben elimde,geliim de sizinkileri de parcalayim biraz.....hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
istaka itin köpeen olur yaff, sen bana ve sekretere dokunma da !!
hahahah ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
neeeee, ücaylarda degil miyiz??? bana yalan mi söylediler .( ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
adim cikmis 9a.... ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
ben sallayabilir miyim ? söyle ferah ferah....ohhhhhhhhh
bitteeeeeeeeeeeee.............
hahahahaha
neyse,mola sona eriyor....bis denno folks  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
yok la, bana demis... tek ben sallayabilirim  hadi cu cu, kactim ben ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
Prosecco yok muydu? ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
ahan da hüzzamlarin sarkisi gelmis  prost ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
abooo, bu cift yazmaya da basladi... durum vahim... resme iyi bak ve söyle... kac parmak görüyon??? ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |
danke schönen... sen de bunu dinle.. diyor ve kaciyorum ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeki Müren - Susma |

1 senelik topigi bulup cikarmissin ya.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!