|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
sonra da feierabend yap,git eve ve aksam yemegini ye..... sonra da --ben niye top oldum,ben niye top oldum--diye diye dert yakin.....
hahahahahahha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
yok lenn, dün aksam oldugu gibi, bu aksam da yemek olmuycak sanirim.... diyet yapiyorum da  aksam dedin de... nerde bizim vecihi yaws, ona birkac sorum olacakti foto cekme konusunda... ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
kac günlügüne diet diye soracaktim ki,aklima geldi.....ramazan antremanlarina basladin,anladim
hahahahahhaa
ne biliim len nerede,gece ipini fazla salmistim......kördügüm olmustur kesin
hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
diyet mi? ne diyeti... ramazanda diyet mi olurmus la, ben görmedim diyet miyet... burda araba alip satiyoz  FB'den yazdim kendilerine, umarim yardimci olurlar  hehehehe ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
caktirma yaff, benim diyet sadece dilde ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
aynen lafo.....bach i, mozart i, beethoven i bugüne getirebilmis olsaydik,onlara ciddi diyorum bak rockcu derdik bugün.....hatta bunun üzerine bir makale de okumustum,en dahi müzisyenler yasasaydi günümüzde rockcu falandilar diye..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
hayir yani, ramazan da simdi gene oruc tutacan ya, bi 2 saat ac kalacan ya,uyku bölümünü cekersek, o acliga antreman yapiyon yani diyom....
hahahaaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
müzik zaten tek bir kaliba/kategoriye sikistirilip dinlenmez.....her tarzin,her toplumun iclerinde barindirdigi müthis melodiler,ritmler vardir.....klasikten hard rock a kadar derler ya, iste aynen benim lafim sanki..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
popomu da kasidim,nazar degmesin diye..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
sensiz bogazimdan gecmiyo lo, soldakini sana ayirdim... buyur gel  heheheheh ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
elimi koklamaya cekiniyorum simdi,iyi mi............hahahahahahha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
kiraladim beeee,ne calmasi.....isimi görüüm,geri iade edecem sana
hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
demin baktim, halen saglam duruyor.... her ikisi de hahahahaahah ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
cikan ürünü dodiye ver, yer hemen.....
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
bu iyiligin gözlerimi yasartti koc.....bak,bak....yasiyor
heheheh ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
su mona iste yaaa...topun üzerinde oturan top.....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
ekledigin resim "calinti" diyor, göstermiyor ya.. neyse, ben bi yolunu bulup baktim... o yasaran gözüne ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
nereden bilecem,elimde büyüdü kerata......hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
bugün de yani hirsizligim üzerimde masallah.....kasiyin poponuzu,kasiyin da bu sefer de bana nazar degmesin bari.....calmaya devam ediiim bi güzel
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simdi radyoda dinledim |
danke lafo... gecen citirin birisi de diyo... "sen zayiflamissin???"  diyet miyet hikaye... yediklerimi eritiyorum gece-gündüz ! hahahahah ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!