|
|
|
|
|
|
dost uyan |
utanicak yüzleri olsa blue cagindaki cocuklarini holding sahibi edermiy di ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost uyan |
onunicin mi soy sop diyor basbakan ,onun icin mi ayrimcilik yapiyor sürekli ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost uyan |
siz benimle ugrasacaginiza kac erkege birden verdiginiz kuyrugunuzun derdine düsün size ne benim politik ve müzik bölümlerine katildigim ? siz kalbinizin bi türlü karar veremedigi kalp agrinizla ugrasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost uyan |
bu molotov fiseklerin nerde oldugunu bildigi halde gerekeni yapmiyorsa bu ülkede genc kizlarimiz yanarak ölüyorsa baslica bdp liler kadar bu iktidar da suc ortagidir o zaman. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost uyan |
ha ucuz olan esyalarin pesine düsen cok olurmus. sizinde talipleriniz bir hayli cok ,allah artirsin hadin bol sanslar size  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost uyan |
bura da sizin kuyruk salladiklariniz ve yandaslariniz beni ayiplamis ayiplamamis umrumda zerre kadar degil. beni temiz insan ilgilendiriyor. kendinize baska reklam sayfalari arayin. sizin gibilerine temiz insan pirim vermez ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost uyan |
benim topicime gelen sizsiniz,demek ki sizin bi derdiniz var benle kendi kendinize ? yildiz olmadigi halde yildizin hayaliyle yasiyorsunuz  aman cok etkilendim yazilarinizdan,cok eziklik hissediyorum simdi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost uyan |
kimin agzi varos mus ,dün ne diyordun o kadinin agzina tüküreyim  senin gibi kendi egosu ve bilmem neyin nin derdine düsmüs karar veremiyenlere ugrasacak degilim. zavalliligini baska topiclerde tatmin et  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost uyan |
cevap hakkim var da sizin gibi ego pesinde olanlara vericek lafim yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost uyan |
hakli bi cekilde yuhu hak ediyorlar,yuh olsun. tesekkür ederim güzel paylasiminiz icin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dost uyan |
rahmetli ozanimiz mahsuni serifi de anmis olduk böylelikle de. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!