|
|
|
En cok sevdiginiz Sanatci? |
Selam arkadaslar , böyle tarz Konular önceden acilmamisdir umarim. Turkbase'deki üyeler kimleri severek dinlerlermis bu sormak istedim ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iron Maiden, Metallica, Guns n Roses, AC/DC,usw.....benim severek dinlediklerim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AHMET KAYA.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kamber naber.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heyy  Klar baslayabilirim. Ben 9 senedir Koyu bir Sagopa Kajmer Hayraniyim. Cogunuz simdi "iiii Rapci" felan dicek. Ama inanin o adam Sarkilarina öyle maneviyat sokuyorki... Sarkilari sadece dinlemekten anlamiyorsunuz! Ayni zaman arastirmaniz gerekiyor  ! Kisacasi. ben sadece Sagopa Kajmer dinlerim. Hoffe ich hab deine frage jut beantwortet  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
porque en turquia ?
neyi nerede,nasil okuyamamisim bakiim ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bozlakcilar yani neset ertas ve o tarz söyleyenler..ve birde ugur isilak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bülent ersoy ve bölücü sanatcilar haric hepsini dinlerim kisaca kullaga hos gelen tüm parcalari dinlerim tarz ayirimi yapmam pop, slow, damar, arabesk, rap, rock, bozlak, türkü, alayini dinlerim ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacaðýna ASLAN gibi Düþmaným olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saclarimi taramadan  aslaaaaaaaaa ama aslaaaaaaaaaa cikarmam gözlügümü  bu da böyle biline,buraya öyle yazila pliiizovic..... hehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hadi o zaman konuyu degistirelim! En sevdiginiz TOP 5 Sanatci! Benim 1 tane var oda Sagopa Kajmer  Sevil sen gec sagoya dinle o adami  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadaslar suraya sadece sevdiginiz sarkilari yazsak olmazmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aferin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duman zakkum feridun düzagaç bide abim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!