|
|
|
Türkülerimiz var bizim . . . . . |
//www.youtube.com/watch?v=HDqiEjuRw84&feature=related |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu hasretlik fena yakar Ferhat eder, mecnun eder, kör eder Azgın yaram kanar durur Mahpuslara, zincirlere yol eder Karanlık bir yanımda Bir yanım sevdaya düşer
Vay beni vaylar beni Canıma can ettim seni Bu canı sensiz neyleyim Gelde yar sen öldür beni
Uzun olur ayrılıklar Yollar gider, hasret gider, gün gider Meçhul bir sevdalıyım İlmik ilmik yüreğim kan gider Yar sana gönül verdim Canım sana helal düşer
----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen bir ceylan olsan ben de bir avcı Avlasam çöllerde saz ile seni Bulunmaz dermanı yoktur ilacı Vursam yaralasam söz ile seni
Kurulma sevdiğim güzelim deyin Bağlanma karayı alları geyin Ben bir çoban olsam sen de bir koyun Seslesem elime tuz ile seni
Koyun olsan otlatırdım yaylada Tellerini yoldurmazdım hoyrada Balık olsan takla dönsen deryada Düşürsem toruma hız ile seni
Veysel der ismini koymam dilimden Ayrı düştüm vatanımdan ilimden Kuş olsan da kurtulmazdın elimden Eğer görse idim göz ile seni ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derdimi söylesem dağlar dayanmaz Sevda çeken gönül yare varamaz Yar hasreti çekmeyen haldan anlamaz Aşka düştü gönül gayrı uslanmaz Bilirim derdimin dermanı SENde Biçare yolllarım bağlandı derde Dermanım yok takat kalmadı dizimde Ya SEN gel, ya BEN gireyim KABiRE Yine duman çökmüş dağlar başına Felek aman vermez gözümyaşıma Kül olup yansamda yar ataşına Dönüp bakmaz zalım can telaşıma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
. . . . düsünsene . . . . cantanem . . . . her duyguna tercüman olabiliyor türkülerimiz . . . . Ne mutlu bizlereki . . . .
Türkülerimiz var bizim . . . . Katilimin icin tesekür ederim . . . . Efe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam efe arkada$im harika payla$imlar olmu$ yine,Herkesin eline ,emegine ,yüregine saglik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok begendim.eline saglik.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Abdi arkadasima saygilarimla . . . . Güzel paylasimin icin tesekür ederim, türkülü yarinlarin olmasi dilegi ile . . .
Bugün gökteki yildizlar o kadar güzelki, hirsiz bile durup türkü söylüyor . . . .
Sefaniz ola dostlar . . .
Seyyah oldum pazar pazar dolaştım Bir tüccara satamadım ben beni Koyun oldum kuzum ile meleştim Bir sürüye katamadım ben beni Ben beni, kendimi, canımı özümü.
Dostlar beni bir kazana koydular 40 yıl yandım daha çiğsin dediler Ölçeğimi gram gram yediler Bir kantarada tartamadım ben beni Ben beni, kendimi, canımı özümü.
Deli gönlüm aktı gitti engine Cok boyandım cok çiçekler rengine Bir Mahzuni demiş oldum kendime Olmaz olsun atamadım beni beni Ben beni, kendimi, canımı özümü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bana ne yazdan bahardan Banane borandan kardan Aşağıdan yukarıdan Yolun sonu gtörünüyor
Geçtim dünya üzerinden Ömür bir nefes derinden Bak feleğin çemberinden Yolun sonu görünüyor
Azrailin gelir kendi Ne ağa der ne efendi Sayılı günler tükendi Yolun sonu görünüyor
Bu dünyanın direği yok Merhameti yüreği yok Klavuzun gereği yok Yolun sonu görünüyor
Azrailin gelir kendi Ne ağa der ne efendi Sayılı günler tükendi Yolun sonu görünüyor
Geçtim dünya üzerinden Ömür bir nefes derinden Bak feleğin çemberinden Yolun sonu görünüyor
----- SAYGISIZLIGIN, SALDIRININ KÜCÜGÜ,BÜYÜGÜ YOKTUR |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!