|
|
|
Türkülerimiz var bizim . . . . . |
GÖKTE YILDIZLAR VE AY BU GECE O KADAR GÜZELKI; HIRSIZ BILE DURMUS TÜRKÜ SÖYLÜYOR . . . . Sarhoşum dünyada sevdiğim mayhoş geziyorum yar kadehimi doldur da bari caney caney eller bizi duymasın yar ağlamış aşıklar yıllarca yüzün görememiş dost
canım bu perdeyi kaldır bari bari canım gülüm dostum eller bizi duymasın yar
Yüreğim fırgatta gurban gurban gurban iki gözlerim kanda yar canım cenderede ey can ey can ey can hallerim yamanda dost bir kırık tekneyim ey can ey can ey can ulu ummanlarda dost
döndürüp durma gel daldır bari bari canım gülüm dostum eller bizi duymasın dost
mahzuni'yim vardım gurban gurban gurban birgün ulu çarşıya dost düşündüm dünyanın yükünü kimler çekip taşıya dost hasta düşmüş kollarımı kırıp şöyle geçip karşıya dost
bana gülme beni öldür bari bari canım gülüm dostum eller bizi duymasın dost Sizlerden yorum yerine sevdiginiz türküleri sözleriyle eklemeniz . . . . Yorum olarak ekliyecek olursaniz sayet, türkünün size ne ifade ettigidir . . . . Selamlarimla Efe ----- . . . Uykusuz Siirlerim . . . Clanimiza bekleriz . . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
. . . . düsünsene . . . . caaaannnnnn . . . . her duyguna tercüman olabiliyor türkülerimiz . . . . Ne mutlu bizlereki . . . . Türkülerimiz var bizim . . . . Katilimin icin tesekür ederim . . . . Selamlarimla Efe ----- . . . Uykusuz Siirlerim . . . Clanimiza bekleriz . . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkülerimiz var bizim . . . . Katilimin icin tesekür ederim . . . . Selamlarimla Efe ----- . . . Uykusuz Siirlerim . . . Clanimiza bekleriz . . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu türküyü cok severek ve yasayarak dinliyorum ve her dinlememde icim aciyor cünki ilk askimi bu sekilde kaybettim kavusamadim anlami ve anisi cok büyüktür bende 76695:436374-876695-0_5"> bu türküyü cok severek ve yasayarak dinliyorum ve her dinlememde icim aciyor cünki ilk askimi bu sekilde kaybettim kavusamadim anlami ve anisi cok büyüktür bende 76695:436374-876695-0_5"> bu türküyü cok severek ve yasayarak dinliyorum ve her dinlememde icim aciyor cünki ilk askimi bu sekilde kaybettim kavusamadim anlami ve anisi cok büyüktür bende 76695:436374-876695-0_5"> Kavusulmayan ask herzaman icin aci verir . . . . Kavusup daha sonra kaybetmek ise yasadigin her gün ölmektir . . . . Ölüm kolay olani, ayrilikdir yasadikca bizi bitiren . . . . Ömrümüzü gün be gün yiyen . . . . Duygulariniza Tercüman olarak güzel bir türkü secmissiniz . . . . Her ne kadar müzik olarak calinmasi aksar bir ritim icersede . . . . Dolaysiyle yorumlamak bile farkli bir tadinda . . . . Paylasiminiz icin ayrica tesekür ediyorum . . . . Ayrica, diger türküleri vede siirleri seviyorsaniz . . . . sizi paylasim adina clanimiza bekliyoruz . . . . Selamlarimla Efe ----- . . . Uykusuz Siirlerim . . . Clanimiza bekleriz . . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Secmis oldugunuz parcayi dinlerken . . . . Imza bölümünüz gözüme carpan bir ayri nokta . . . . Gözümden Akan Yaslar Degerimi Bilmeyenlere SADAKAM olsun
Belliki yarali ceylandan farkiniz yok . . . . Sizi vede siirleri sevdiginizi bildigim icin . . . . ayrintili cevaba gerek duymadan . . . . yüreginize tercüman olmasini temenni ediyorum . . . . SAYGI ve SEVGILERIMLE Efe Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin . . . . çünkü Allah gözyaşlarını sayar . . . . kadın; erkeğin kaburgasından . . . . yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı . . . . öyle olsaydı ezilirdi . . . . üstün olsun diye başındanda yaratılmadı . . . . AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI . . . . Eşit olsun diye . . . . kolun biraz altında . . . . Korunsun diye . . . . KALP HİZASINDA SEVİLSİN DİYE ! ! ! ! ----- . . . Uykusuz Siirlerim . . . Clanimiza bekleriz . . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel bir türkü oldugundan eminim . . . . Hatta müthis sözleri oldugundanda . . . . Cok yanik söyledigi belli . . . . Ne yalan söylüyeyim . . . . Azerbaycan vatan askiyla söylenmis . . . . Ancak anlamakta güclük cektim . . . . Sözlerinide ekleme imkaniniz olursa basim gözüm üstüne . . . . icerigini epey merak ettim . . . . eklermisin . . . . Selamlarimla Efe ----- . . . Uykusuz Siirlerim . . . Clanimiza bekleriz . . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok anlamli ve yürekten oldugunu hissettirmisti zaten söylerken . . . . tesekür ederim emegine . . . . Selamlarimla Efe ----- . . . Uykusuz Siirlerim . . . Clanimiza bekleriz . . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eminim öyledir . . . . Fakat bu sözler üzerinde calisacagim . . . . azda olsa cözdüm biraz . . . . tam sonuc olarak cözdükten sonra . . . . burada yayinliyacagim . . . . SÖZ Efe ----- . . . Uykusuz Siirlerim . . . Clanimiza bekleriz . . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çatık kaşılarını indir yüzünden Bırak gözlerinin harı olayım İçimde solmasın şu yalan dünya Bırakta yarana merhem olayım Uğursuz gecene uykun olayım Dalında ağlayan goncan olayım Yarin olayım..
Ne yapsakta ömür atı durulmaz Geçen günler pınarına yürümez Al sinen üstüne yüreğine sar Bırakta yarana merhem olayım Uğursuz gecene uykun olayım Dalında ağlayan goncan olayım Yarin olayım Sefan olsun yarali caylanim . . . . Selamlarimla Efe ----- . . . Uykusuz Siirlerim . . . Clanimiza bekleriz . . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunam Senden Evvel Vadem Yeterse Baş Ucuma Garip Diye Yaz He Mi Yıllar Boyu Çekme Benim Ahımı Mezarımı Bir Ücraya Kaz He Mi Dost Beni Beni, Yar Beni Beni
Ben Öldükten Sonra Boşa Arama Melhem Sürme Kurtlar Düşsün Yarama Bir Tek Sen Gel Her Bayramdan Bayrama İhmal Etme Yemin Eyle Söz He Mi Dost Beni Beni,Yar Beni Beni
Ölümü Geçinden Dilerim Gence Üzülme Kul Duran Öldü Denince Bir Kefen Geydirin İnceden İnce Yar Puşunu Ört Yüzüme Bez He Mi Dost Beni Beni,Yar Beni Beni Sefan olsun esmerkiz . . . . Katilimindan dolayi tesekürler . . . . Selamlarimla Efe
----- . . . Uykusuz Siirlerim . . . Clanimiza bekleriz . . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sefan olsun . . . . Katilimindan dolayi tesekürler . . . . Derdin cok belli, bir o kadar anlatan bu güzel eseride benden gelsin sana . . . . Selamlarimla Efe
----- . . . Uykusuz Siirlerim . . . Clanimiza bekleriz . . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet, degerli dostlar . . . . Türkülerimiz var bizim topicine eklemis ve bu güzel paylasimdaki katkilarinizdan dolayi hepinize ayri ayri tesekür ederim . . . . Türkülü yarinlar sizlerin olmasi dilegi ile . . . . Bugün gökteki yildizlar o kadar güzelki, hirsiz bile durup türkü söylüyor . . . . Yağmur yağar ıslanırsın vay aman Güneş doğar kaybolursun vay aman Ay ışığı der durursun vay aman Yakamozsun sen
Sessiz sessiz ağlar gibisin vay aman Zaman geldi gideceksin vay aman Bırak ay gitsin sen kal bu gece Umudumsun sen.
----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet, degerli dostlar . . . . Türkülerimiz var bizim topicine eklemis ve bu güzel paylasimdaki katkilarinizdan dolayi hepinize ayri ayri tesekür ederim . . . . Türkülü yarinlar sizlerin olmasi dilegi ile . . . . Bugün gökteki yildizlar o kadar güzelki, hirsiz bile durup türkü söylüyor . . . .
Aldanırsın bu sehrin rengine Yüzünden kaybolur tebessüm Bir karanlık sarar bir anda Cıkar ararım, bulamam seni.
Gitme cano dur gitme Gitme cano dur gülüm gitme Perisan olursun gitme Rüzgara kapılır, kaybolur gidersin . . . .
Sevgini ektigin cicekler Ayaklar altında sürülür Gözyasların gülünc olur O an bakarım, göremem seni.
Gitme cano dur gitme Gitme cano dur gülüm gitme Perisan olursun gitme Ates de yanar, duman olur gidersin . . . . ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet, degerli dostlar . . . . Türkülerimiz var bizim topicine eklemis ve bu güzel paylasimdaki katkilarinizdan dolayi hepinize ayri ayri tesekür ederim . . . . Türkülü yarinlar sizlerin olmasi dilegi ile . . . . Bugün gökteki yildizlar o kadar güzelki, hirsiz bile durup türkü söylüyor . . . .
Gönül Çalamazsan Aşkın Sazını Ne Perdeye Dokun Ne Teli İncit Eğer Çekemezsen Gülün Nazını Ne Dikene Dokun Ne Gülü İncit
Dinle ki Bülbülü Gelesin Coşa Karganın Namesi Gider Mi Hoşa Meyvesiz Ağacı Sallama Boşa Ne Yaprağını Dök Ne Dalı İncit
Bekle Dost Kapısını Sadık Dost İsen Gönüller Tamir Et Ehli Dil İsen Sevda Sahrasında Mecnun Değilsen Ne Leylayı Çağır Ne Çölü İncit
Rızaya Razı Ol Hakka Kailsen Ara Bul Mürşidi Müşkülde İsen Hakikat Şehrine Yolcu Değilsen Ne Yolcuyu Eğle Ne Yolu İncit
Gel Haktan Ayrılma Hakkı Seversen Nefsini Islah Et Er Oğlu Ersen Hüdai İncinir İnciden Versen Ne Kimseden İncin Ne Eli İncit
----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vakit seherde Açılır perde Düştüğün yerde Derman sendedir
Düşmüşüm kaldır Mihnetim oldur Ağlarım güldür Derman sendedir
Benim bi çare Kaldım avare Yürek pür yare Derman sendedir ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//www.youtube.com/watch?v=iC9jlSQfY8o&playnext=1&list=PL306A1A97B77FBF47 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//www.youtube.com/watch?v=iC9jlSQfY8o&playnext=1&list=PL306A1A97B77FBF47 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!