|
|
|
Merhaba Türkiye... :)) |
olurmu öyle sey türkiye ucuyor güllük gülüstanlik her yer doluya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 )' görseli olabilir" width="526" height="526"/> ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bi simit cay Hesabi yapsaydiniz keske,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bakıyorum ve okuyorum sen saten herseyı yazmıssın daha yazmaya dahir hic bırsey kalmamıs ama gelde anlat bu emıne ablaya la diyor lo demıyor ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen öyle en kral wiskiyi şarap içer sonra haram der elin yavuru derler elin yavuru Almanya'da 1 oyronu yemez bizde ise hortumlayan hortumlaya ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kesin Galatasaray Li ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
En son kellikde kamiştik hala cevap vermedin ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çok degil emineyi bir kaç ay askari ücretle istanbulda kiralık bir daireye yerleştirip bakmak lazım bakalım kaç ay geçinebilecek 3 ay sonra akp,den istifa eder  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ülkeye hiç bir hizmeti olmayan afgan ve suriyel oy kullanmış ha emine gibileri hiç bir fark yok ne yazıkki bu tarz insanlar koskoca bir ülkenin kaderini ezbere degiştiriyorlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben hemen ayarliyim ona Kiralik daire bir ay kalsin yeter sonra her gün dua eder Akp gitsin kurban kescem diye ama almanya Bakiyor işsizlik Pazasi çocuk Parasi sonra kira parasi oh oh yarAsin hadi emine abla daire hazir ne dersin? ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istanbul neden ,, karadeniz de memleketim varken pehh,, mesela benim yasadigim yerde Türkiyede 500 tl ile 2000 tl arasinda kiralar
sartmi lüx dairede oturmak..
imkanlarim dogrultusunda yasarim...
yeri geldi 15 euro ya ayakkabi alip giydim ,,yeri geldi 170 euro ya aldim... kimse ile sidik yaristirmadim... gecinemiyorum diyenlerede inanmiyorum.... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cahil cahil konusmayin biz nasil burada TR vatandasi olarak oy kullanamiyorise TC vatandasi olmayan oy kullanamaz nokta...
----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he yaa hartz4 gecinen olsaydik sizler gibi ,,, almanyayi över,, ülkemize söverdik...
Cok sükür calisiyor,, kazaniyoruz,, kazancimiz yarisinida alman devletine vergi veriyoruz ,,basimiz dik evvelALLAH... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cahil ile girme münakaşaya.
Ya sinirini zıplatır tavana!
Ya da yazık olur ADABINA..! ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat sana güzel çay varmi çay ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bülent abla bile kaçar bu emine abladan ayo bırakin bu emineyi bu çamur derdi ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam asgari ücretle kendi memleketinde yaşa ama haberin olsun karadenizi suriyeliler bastı  ordada artık kiralar aldı başını gidiyor biraz yandaş haberden cık gerçek haberleri izle işte kendi memleketinden bile bukadar habersizsin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eh emıne abla eh gerceklerı gormen ıcın senın cok zaman ıster futbol takımı gibi takım tutuyorsun karadenızde ısmı var sanayimi var hepsi buyuk sehirlerde yasıyor en düsük kira istanbulda ortala 7000 tl baslıyor asgari ucret 8500 tl daha bunun gıda parası elektırık su dogalgaz telofon ınternet giyim parası cocukların okul ıhtıyacı daha bir sürü kalem var saymadıgım senın bakdıgın gıbı degıl mıllet ac gecinemiyorlarlar bosanmalara baktınmı hıc sen olan cocuklara oluyor daha bir sürü sey var bu ulkeye yazık gercekten
----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!