|
|
|
Merhaba Türkiye... :)) |
insan birşey paylaşınca bunun bana geri dönüşü nasıl olur diye düşünüp öyle paylaşım yapmalı bakınız bende size bu videoyu izletim akp ordu kadın kolları erkek dansözle egleniyorlar yani senin bahsettigin gibi elleri mermi tutan çarşaflı annelerimize hiçte uyan bir tutum degil |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bitmedi yalan iftiralar ,,,acizlikten baska bir sey degil,, ucuz basit siyaset bukadar olur....
AK Parti Kadın Kolları tarafından hiçbir şekilde böyle bir organizasyon düzenlenmemiştir. Bu organizasyonun Fatsa ilçesinde özel bir firma tarafından düzenlendiği bilgisine ulaşılmıştır. Partimizin Kadın Kollarının düzenlenen bu organizasyonla herhangi bir ilgisi yoktur. Gerçek dışı ve iftira niteliğindeki bu asılsız haberin, AK Parti Kadın Kollarını hedef alarak kötü niyetle yapıldığı açıkça ortadadır. İlgili haber hakkında ayrıca yasal yollara başvuracağımızı bildiririz." ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya tabi söz konusu siz olunca yalan iftira zaten hiç bir suçlu ben yaptım demez deseydi zaten hukukculara gerek olmazdı yarın birgün yine kandırıldık dersiniz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basitlesmeyin arastirin.... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biz senin gibi yandaş haber kanallarından araştırmıyoruz korkusuz yayıncılardan araştırıyoruz gerçi sana büssürü paylaşım yapsam sen genede bu uslubunla cevap vereceksin buyüzden ilk ekledigim video yeter size |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
he yaa hadi canim hadi ... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin bir önceki resim türbanlıydı ne oldu sendemi bir açılıp bir kapananlardansın bak bu görüntün mermi tutan çarşaflı annelerimize hiç uymuyor rüzgar ne yöne eserse misali  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aa öyle deme belliki buda kandırılanlardan ama digerleri gibi kabullenemiyor bak açıkca video yolladım ona izledi ama kabullenemedi çünkü neden kandırılmış  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dayi olayi özetlemiss |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chp lideri corumu ülke biliyor,,tamam inandik sana |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gerçekten kendini tarif etmişsin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yine anlamamissiniz sasirdikmi ? tabiiki hayir ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Banami inaniyosunn  gelisme var galiba  forum paylasimlari etkilemis ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
örtülü birine öcü gibi bakanlar icin arada takiyorum ,,, ne kadar yakistigini görün diye...
----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben örtülülere öcü gibi bakmamki benim annemde örtülü akraba ve çevremdeki insanlarında bir çoguda örtülü ama onlar sizler gibi örtüyü siyasete alet etmiyorlar sizler gibi yakıştıgı içinde örtünmüyorlar Allah rızası için örtünüyorlar ayrıca evet size yakışmış umarız yakıştıgı için degilde Allah rızası için devamlı takarsınız |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aminn insaALLAH banada hakki ile örtünmek nasip olur...
izah etmeme ragmen siyasi diyosunuz siyasi türbanli haci görmek istersen
----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iktidardan olupta bu tarz bir çok resimleri sana atarım ama yine anlamazsın mesela sayın emine hanım mutfak masraflarını kısmalıyız diyipte milyon dolarlık çanta takması gibi mesela 56 bin liralık prada marka montuyla seçim öncesi oy için fakir evi ziyaretine giden mehmet metiner gibi mesela her cuma bakara makara bi mesaj atarım diyen egemen bagış gibi mesela İBB'den burs alan akp'li sayan, kavakçı ve kalender gibi ha birde milyonları götüren akp,li zehra taşkesenlioglu vakası var ben sana bunların parsel parsel resimlerinide atardım ama okadar vaktim yok sen bakarsın google,den işte AKP’nin özeti budur

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kafeler dolu avm ler dolu öylemi 
türkiyede 2022 icralik dosya sayisi nedir biliyormusun 23.milyon 525 bin,,ülkenin yarisi borclarini ödeyemedigi icin icraya düsmüs..
peki kredi karti borclarini biliyormusun?
bak bir rakam daha vereyim ülkede borclu sayisi 38 milyon kisi borclu..
sen neden bahsediyorsun haa..
ersan sen hocamiz ne diyor ülkede tek lider tanirim kasar peyniri TC nin en büyük para birimiyle bir kilo kasar peynir alamiyorsun,, hala ekonomiyi savunuyorsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beter olsunlar,, onda var bende daha iyisi olacak degip sidik yarisi yapanlar...
Eskiden yani 20 yil önce,, borc yapan sadece hastasi icin yapardi cünkü caresizdiler.. simdikiler tatil icin araba icin vs...
Herkes ayagini yorganina göre uzatsin,, yok öyle yagma... ellerinde son model tel,, kapida araba icralik mahkemeliklermis mis...
eskiden ekonomi süperdi simdi kötü vah vahh.... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!