|
|
|
40. Haftanın sözü |
Merhaba ,, son yorumunuzu okuyunca gercekten utandim kendimden,, bazi insanliktan nasibini alamayanlar sayesinde kontrolu kaybettigimi farkettim...
konu sahibinden ve sizin gibilerden cok özür dilerim... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
Bütün canlılar fıtratına uygun yaşar sadece insanlar iblisleşir tıpki sizin gibiler. Takiyeci Zerdüşt iblisler sizi bittiniz defderiniz dürülüyor 21.yüzyıl Türk-İslam medeniyetinin asrı olacak. İslam kardeşliği kazanacak bunu bildiğiniz için kuduruyorsunuz. Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyeceğim ama anlamıyacaksın bu nedenle sadece şunu söyleyeceğim yani anlayacağın dilde yazacağım. Ey hınzır ye iç sıç dön tekrar ye. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
Maalesef sizin gibiler sayesinde ,, ayrica özrüm size ve sizin gibilere degil ,, görüsü ne olursa olsun saygiyi esas alanlar icin özürüm...
----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
Sizin zihniyetinizde 3 harf vardir(kyt) K.bir elinizde kuran Y.dilinizde yalan T.mesleginiz hirsizlik ve talan... Yani din iman edebiyatiyla.hem hirsizlik .hemde Talent etiniz güzelim ülkeyi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
Kudurun kudurun reis hepinizi paketliyecek iblisin müridleri sizi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
Kahvem seninde eline gönlüne sağlık canım benim iyi ki varsın el atmışsın konuma teşekkür ederim 
bir kaç gündür rahatsızdım uğrayamadım… siteye giriş yaptığımda yorum ve beğeni sayısını görünce çok sevindim önceleri malum benim için önemli konulardan birisidir..
yorumları okuyunca şaşırdım mı ? hayır! Konular her türlü nasıl siyasete giriyor o da ayrı bir muamma zaten. Kaç oldu diyorum düşünceler farklı olsada bari saygı olsun ama yok dediğin gibi
"insan olarak gerçekten sınıfta kalmışız"
Bu duruma üzülsem olan yine bana olur ama sinirlendim azıcık, bu yüzden iyi yönünü çıkartıp, yorumlardan ilham alarak yine bişeyler yazarım diyor burada bırakıyorum.
Konuyla ilgili yazanlara burdan senin vesilen ile teşekkür ederim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
Çok iyi  ikinci paylaşımını daha çok beğendim Adam güzel seslendirmiş teşekkür ederim demir ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
Sesine göremi begeniyorsun ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
Mongol kafa.biz neden kuduralim ki.sizi iktidardan devirip.kodese koymaya calisiyoruz..az kaldi, bu devran dönerse seneye burada muhabet edecegiz..tüm amacimiz.bu ülkeyi bu iblis hocalarin..ve sapik müridlerin esaretinde kurtarmak..fitrat efendi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
66 yasina gelipte halla adam olamadiysan.sana yazacaklarimi pesinen kabul etmis oluyorsun demek.1 Euro 18 tl..sizin dininiz imaniniz burada sakli..müslüman olamazsiniz...kirasini ödemeyen.ekmek bulamayan insanlarin halinde ne anlarsin sen bunak herif..iki cümle ezberleyip kendini adami zan ediyorsun...aciyorum sadece sana..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
Senin gibileri defi-hacet yolunda ibrikci başı bile yapmaz Erdoğan reankarnasyoncu Zerdüşt ler sizi kudurmaya devam et. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
Zirtoo.. bugün türkiyedeki enflasyondan tut hayat pahaliligina kadar.sen ve senin gibi düsünen insanlarin günahi var..bu magdur türk halkinin ahini aldiniz..yatacak yeriniz yok sizin..sizi ve reisinizi ne dicke nede firat suyu temizleyemez daha..moka batiniz..mafiadan rüsvete.adaleten hukusluga..sistemin anasini belediniz..hirsiz tayfalari...yakinda iki bacaginizla sizleri koyun gibi asili görmek dilegi ile.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
bana kendini tanıtmak boşuna çırpınma sen ve senin gibiler fakirsiniz fakirliğizdede boğulacaksınız kurtuluşunuz yok. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
Biz fakiriz evet cünkü insaniz..siz zenginsiniz ama hayvan bile olamiyorsunuz..bu aradaki farki görün artik... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
bizim zenginliğimiz canlılar arası adalet. Sizin gibilerin fakirliği edep zenginliği ise arsızlık. Çünkü bilerek veya bilmiyerek şeytandan besleniyorsunuz. Allah islah etsin sizin gibileri. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
Ne hacet_i behcet.nede ayvani kevser-siniz..ayan beyan ortada,,kiciniz... . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
40. Haftanın sözü |
Nice melunlar gördüm Hınzırın necasetinden nasiplenen. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!