92 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 06.10.22, 21:00 @kahve- Nr.: 21 Antworten

40. Haftanın sözü
Merhaba ,, son  yorumunuzu okuyunca gercekten utandim kendimden,, bazi insanliktan nasibini alamayanlar sayesinde kontrolu kaybettigimi  farkettim...

konu sahibinden  ve sizin gibilerden cok özür dilerim... 

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 06.10.22, 21:56 @dara_ Nr.: 22 Antworten

40. Haftanın sözü
Bütün canlılar fıtratına uygun yaşar sadece insanlar iblisleşir tıpki sizin gibiler. Takiyeci Zerdüşt iblisler sizi bittiniz defderiniz dürülüyor 21.yüzyıl Türk-İslam medeniyetinin asrı olacak. İslam kardeşliği kazanacak bunu bildiğiniz için kuduruyorsunuz. Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyeceğim ama anlamıyacaksın bu nedenle sadece şunu söyleyeceğim yani anlayacağın dilde yazacağım. Ey hınzır ye iç sıç dön tekrar ye.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 06.10.22, 23:38 @nemesis Nr.: 23 Antworten

40. Haftanın sözü
Maalesef  sizin gibiler  sayesinde ,,  ayrica özrüm size ve sizin gibilere  degil ,, görüsü  ne olursa olsun saygiyi esas alanlar  icin özürüm...

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 07.10.22, 07:08 @eses43 Nr.: 24 Antworten

40. Haftanın sözü
Sizin zihniyetinizde 3 harf vardir(kyt)
K.bir elinizde kuran
Y.dilinizde yalan
T.mesleginiz hirsizlik ve talan...
Yani din iman edebiyatiyla.hem hirsizlik .hemde Talent etiniz güzelim ülkeyi....

0

Beitrag gepostet am 07.10.22, 12:15 @dara_ Nr.: 25 Antworten

40. Haftanın sözü
Kudurun kudurun reis hepinizi paketliyecek iblisin müridleri sizi.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 07.10.22, 12:47 @kahve- Nr.: 26 Antworten

40. Haftanın sözü
Kahvem seninde eline gönlüne sağlık canım benim iyi ki varsın  el atmışsın konuma teşekkür ederim 

bir kaç gündür rahatsızdım uğrayamadım… siteye giriş yaptığımda yorum ve beğeni sayısını görünce çok sevindim önceleri malum benim için önemli konulardan birisidir.. 

yorumları okuyunca şaşırdım mı ? hayır! Konular her türlü nasıl siyasete giriyor o da ayrı bir muamma zaten. Kaç oldu diyorum düşünceler farklı olsada bari saygı olsun ama yok dediğin  gibi 

"insan olarak gerçekten sınıfta kalmışız"

Bu duruma üzülsem olan yine bana olur ama sinirlendim azıcık,  bu yüzden iyi yönünü çıkartıp, yorumlardan ilham alarak  yine bişeyler yazarım  diyor burada bırakıyorum.  

Konuyla ilgili yazanlara burdan senin vesilen ile teşekkür ederim 

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 07.10.22, 18:39 @isabella Nr.: 27 Antworten

40. Haftanın sözü

-----
Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di
0

Beitrag gepostet am 07.10.22, 18:44 @demir_45_ Nr.: 28 Antworten

40. Haftanın sözü

-----
0

Beitrag gepostet am 08.10.22, 11:48 @demir_45_ Nr.: 29 Antworten

40. Haftanın sözü
Çok iyi  ikinci paylaşımını daha çok beğendim
Adam güzel seslendirmiş teşekkür ederim demir  

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 08.10.22, 17:18 @isabella Nr.: 30 Antworten

40. Haftanın sözü
Sesine göremi begeniyorsun
-----
0

Beitrag gepostet am 08.10.22, 17:39 @eses43 Nr.: 31 Antworten

40. Haftanın sözü
Mongol kafa.biz neden kuduralim ki.sizi iktidardan devirip.kodese koymaya calisiyoruz..az kaldi, bu devran dönerse seneye burada muhabet edecegiz..tüm amacimiz.bu ülkeyi bu iblis hocalarin..ve sapik müridlerin esaretinde  kurtarmak..fitrat efendi...
0

Beitrag gepostet am 08.10.22, 17:57 @eses43 Nr.: 32 Antworten

40. Haftanın sözü
66 yasina gelipte halla adam olamadiysan.sana yazacaklarimi pesinen kabul etmis oluyorsun demek.1 Euro 18 tl..sizin dininiz imaniniz burada sakli..müslüman olamazsiniz...kirasini ödemeyen.ekmek bulamayan insanlarin halinde ne anlarsin sen bunak herif..iki cümle ezberleyip kendini adami zan ediyorsun...aciyorum sadece sana.....
0

Beitrag gepostet am 08.10.22, 18:34 @dara_ Nr.: 33 Antworten

40. Haftanın sözü
Senin gibileri defi-hacet yolunda ibrikci başı bile yapmaz Erdoğan reankarnasyoncu Zerdüşt ler sizi kudurmaya devam et.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.10.22, 18:01 @eses43 Nr.: 34 Antworten

40. Haftanın sözü
Zirtoo.. bugün türkiyedeki enflasyondan tut hayat pahaliligina kadar.sen ve senin gibi düsünen insanlarin günahi var..bu magdur türk halkinin ahini aldiniz..yatacak yeriniz yok sizin..sizi ve reisinizi  ne dicke nede firat suyu temizleyemez daha..moka batiniz..mafiadan rüsvete.adaleten hukusluga..sistemin anasini belediniz..hirsiz tayfalari...yakinda iki bacaginizla sizleri koyun gibi asili görmek dilegi ile....
0

Beitrag gepostet am 09.10.22, 18:57 @dara_ Nr.: 35 Antworten

40. Haftanın sözü
bana kendini tanıtmak boşuna çırpınma sen ve senin gibiler fakirsiniz fakirliğizdede boğulacaksınız kurtuluşunuz yok.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.10.22, 19:23 @eses43 Nr.: 36 Antworten

40. Haftanın sözü
Biz fakiriz evet cünkü insaniz..siz zenginsiniz ama hayvan bile olamiyorsunuz..bu aradaki farki görün artik...
0

Beitrag gepostet am 09.10.22, 20:40 @dara_ Nr.: 37 Antworten

40. Haftanın sözü
bizim zenginliğimiz canlılar arası adalet. Sizin gibilerin fakirliği edep zenginliği ise arsızlık. Çünkü bilerek veya bilmiyerek şeytandan besleniyorsunuz. Allah islah etsin sizin gibileri.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.10.22, 03:50 @eses43 Nr.: 38 Antworten

40. Haftanın sözü
Ne hacet_i behcet.nede ayvani kevser-siniz..ayan beyan ortada,,kiciniz... .
0

Beitrag gepostet am 10.10.22, 06:52 @dara_ Nr.: 39 Antworten

40. Haftanın sözü
Nice melunlar gördüm Hınzırın necasetinden nasiplenen.
-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

40. Haftanın sözü