|
|
|
34. Haftanın sözü … |
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. Haftanın sözü … |
Eh bütün unutulmaması gerekenler illaki bir yerde Sansürlenir... artık kendiniz YouTube den açıp izleyin Tan Taşçı - zor işimiz zor ... ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. Haftanın sözü … |
Ohaaaaa.....kız senin ne işin var burada?  34. haftayı yapıştırayım diye girdim bir de ne göreyim  Hoşgeldin sefalar getirdin 
Şarkına gelecek olursak zaten sözleri ile olsun müziği ile olsun çok güzel bir şarkı ama bu şarkıya çekilen şu video klip yok mu şu video klip....son zamanlarda insanların yol açtığı tüm insanlık dışı olayları unutmamamız adına yüzümüze bir şamar gibi çarpmış. Müthiş ötesi olmuş  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. Haftanın sözü … |
Benim hala bir hayalim var ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. Haftanın sözü … |
Yolumu şaşırdım sanki  bu arada teşekkür ederim sana ve nemoya boş bırakmamışsınız
Hoşbuldum teşekkür ederim, şahsen bende çok etkilendim clipden uzun vadeli olmayacak tabiki ama en azından bir kaç dakika düşünmeye neden olabilir diye düşünüyorum
Not: sen sadece benim faceoş ablamsın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. Haftanın sözü … |
İyiler göze batmaz işte nem... Haber değeri olan, sıradışı örnekler sergileyen haber olur ve biz toplum sadece bunları görürüz, bunlar sunulur gözümüzün önüne. Dünyada çok çok çok sayıda iyi insan da var. Bu kötülere ise aslında insan demeye dilim varmıyor ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. Haftanın sözü … |
Bilmeyende öğrensin  istediğin elbise olsun diyeceğimde sonra mazallah senide ben sanarlar ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. Haftanın sözü … |
Signatur güzelmiş beğendim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. Haftanın sözü … |
Hoşbuldum teşekkür ederim canım  sende hoşgeldin 
Sen bükme boynunu emi sana sıra gelene kadar ohooo ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. Haftanın sözü … |
Zar tutabilirsin bu oyunda ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. Haftanın sözü … |
gulumse her daiım gecmıse gelecege glisine gidisine evren sana bir güzellık sunacaktır ama zarlar hileli ama senın gunesın hep dogsun bir yıldız gibi parla parlat okyanusu....................... ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey di |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. Haftanın sözü … |
Yok artık, o kadar da değil yani... Forumun en hanımefendi kişiliği ile forumun en sapık kişiliğini aynı mi sanarlar? Mı acaba yani? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
34. Haftanın sözü … |
Illaki hepimizin bir payı var canım ama bunun bilincinde olmak da bence değerli ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!