103 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.08.22, 17:35 Nr.: 1 Antworten

33. haftanın sözü
Aslını göstermeyecek kadar iyi rol yapan insan: Mesleği ne olursa olsun, en profesyonel oyuncudur. 

Alıntı

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 15.08.22, 18:27 @facelook Nr.: 2 Antworten

33. haftanın sözü
Türkbase forum sakinleri olarak zatı-alinizi tanımaktan çok memnun olduk. Çooook profesyonelsiniz 99 kere ( nik sayınız kadar)  maşallah
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 15.08.22, 19:24 @eses43 Nr.: 3 Antworten

33. haftanın sözü
Bak eses, ne diyeceğim sana; bunu sana daha önce de teklif etmiştim, benden izin var. Git araştır beni, sor admine benim şu burada olduğum 11 sene içinde ikinci bir nickim oldu mu. Harbi git bi sor....var derse, ispatlarsa sana ikinci bir nickim olduğunu, sana söz çekip gideceğim buradan. 
Senelerdir burada çok nicklilige karşı savaş veriyorum, mücadele ediyorum, insanları kandırmayın diyorum. Bunun üzerine kendim mi ikinci bir nick açacağım? O kadar ucuz bir karakterim yok işte. Ben insanları kandırmam, dürüstlüğümden taviz vermem, merak etme sen. 
Ama gördüğüm kadarıyla da senden bir tık daha akilliyim sanırım. Kul hakkına girmenin, insanları kandırmanın, duzenbazligin, dolandırıcılığın büyük günah olduğunu bildiğim için, elimi ayağımı uzak tutuyorum bu işlere, cehennemde cayır cayır yanmamak için. Ya sen? Sen de aynısını söyleyebilir misin? 

Neyse, bak diğer threadde ege ye duman a selam söylemesini rica etmiştim, buradan da senden sevdalim a selam söylemeni rica ediyorum. Epeydir gözükmüyor piyasada nedense 

-----
0

Beitrag gepostet am 15.08.22, 19:25 @eses43 Nr.: 4 Antworten

33. haftanın sözü
Ha unutmadan, iftira atmakta kul hakkına girer, büyük gunahtir. Bunu da biliyorsun dı mi, bir müslüman olarak 
-----
0

Beitrag gepostet am 15.08.22, 20:06 @facelook Nr.: 5 Antworten

33. haftanın sözü
Baktım fake   ve senin cebinde 99 tane nik gördüm. kaç tane olduğuda umurumda cehennemde yanacaksın diyorsunya gel birlikte yanalım.  Haaaa sonbahar gelmeden Filiz sürmüş bütün ağaçlara selam söyle  
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 18.08.22, 18:42 @nemesis Nr.: 6 Antworten

33. haftanın sözü
Ben müslümanım demekle müslüman olunuyor sanıyor işte kimisi...bi de beş vakit namaz kıldın mı bu dünyayı sen yaratmış oluyorsun, cennet sana kırmızı halı seriyor, kapılarını ardına kadar açıyor sana. 
-----
0

Beitrag gepostet am 18.08.22, 18:48 @eses43 Nr.: 7 Antworten

33. haftanın sözü
Sen değil, admin bakacak. Ha admin ile sıkı fıkı bir ortamın varsa, o sana gerekli bilgileri tedarik edip, kendin bakabiliyorsan, bak kendin de.... 99 nicke taktın madem, gel cebimde ki 3131 nick yapalım şunu. Sen de rahatla ben de rahatlayim. 

Senden selâm mi götürürum bee.....boooghhhh, benim bile kusmam geldi 

-----
0

Beitrag gepostet am 21.08.22, 15:12 @facelook Nr.: 8 Antworten

33. haftanın sözü
Ukela fekoş, boş ver 31+31 gerek yok askerde bahriyeliydim gel sana gemi direğiyle binbir gece masalları yaşatayım. Ayrıca admine gerek yok denetleyici  ( silgiler) ile istediğin zaman her yazıyı sildirebiliyorsun.  Kusacağını zannetmiyorum senin miden alışkın bu işlere. Bulantı geldiğinde cebindeki 99 Nike müracat et. Forumun çalı üzümü tadındaki fekoş ablası.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 22.08.22, 18:46 @berlin09 Nr.: 9 Antworten

33. haftanın sözü
Senden niye saklayım oulum...anahtar paspasin altında, ac kapıyı, gir içeri 
-----
0

Beitrag gepostet am 27.08.22, 14:58 @facelook Nr.: 10 Antworten

33. haftanın sözü
selam dostum 
umarım iyisindir..
seni bilen biliyor.. akara makara adamsın
ama harbi adamsın ben bunu bilir bunu sölerim
on yıldan fazladır sevişiyoruz..
nickin hep aynı
benimde niclerim hep aynıydı ama malesef admin sildi.. condomu, testesteronu
 yedek nick te  bu başka nicim de yok
kendine iyi bak...

-----
sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa
0

Beitrag gepostet am 27.08.22, 17:38 @berlin09 Nr.: 11 Antworten

33. haftanın sözü
E vazelin de elinden dusmedigine göre, aç gir dilediğin zaman   
-----
0

Beitrag gepostet am 27.08.22, 17:41 @relax_ol Nr.: 12 Antworten

33. haftanın sözü
Testeeeee 
İyiyim, iyi...sen de iyisin umarım ve seni burada görmek çok güzel  
Bitmesin de zaten sevismelerimiz, geceler gündüz, gündüzler gece olsun, geçsin böyle haftalar, aylar, seneler 

-----
0

Beitrag gepostet am 27.08.22, 17:46 @berlin09 Nr.: 13 Antworten

33. haftanın sözü
Ayrimlastirmacilikta üstümüze yoktur, bilmiyor musun ayol cicim....ya bizdensin, dost ya onlardan, düşman. Kafa bu kadar basıyor bizde, fazla bir performans bekleme, elde ki mal bu 

Ama haklılar gurbetçiler konusunda, gelip iki hafta bir senede kazandığı parayi saçıyor türkiye de ki malûm ekonomik dengeleri hepimiz biliyoruz sonra da kalkmış türkiye cennet değerini bilin, yaşasın ekonomi diye naralar atıyor....bi kaşık suda boğarım ben öyle adamı  

Kısa yazdım ama sen anladın beni, eminim 

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

33. haftanın sözü