69 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 23.05.22, 20:34
Nr.: 1
Antworten
facelook
21. haftanin sözü
Sözüm söz olsun, 22. haftanin sözü de benim ellerimden öpüyor gibi
Neyse, gelelim sözümüze:
Insanlari yorgun kilan hayat degil, tasidiklari maskelerdir!
W. Shakespeare
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0
Beitrag gepostet am 24.05.22, 19:54
@berlin09
Nr.: 2
Antworten
facelook
21. haftanin sözü
cogu maskeler ama pamuktan la, hafiftirler
Maymun cicegi virüsü cikti simdilerde iste dedigin gibi....Ari gidip her cicege konarsa olacagi da budur zaten
-----
0
Beitrag gepostet am 24.05.22, 19:57
@nemesis
Nr.: 3
Antworten
facelook
21. haftanin sözü
Oulum, zaten kac etti ...15. haftadan sonra film koptu, sürekli bana kaldi ihale. Bir bi hafta sen yapmistin hatirladigim.... Yok bu böyle olmayacak, Isa hanim gelsin de onunla siki bir pazarliga girem de, haftanin sözü kösesinin telif haklarini ondan alam bari
-----
0
Beitrag gepostet am 29.05.22, 16:43
@facelook
Nr.: 4
Antworten
mehriban
21. haftanin sözü
benim bildigim insanlari yoran heyat sartlari mesele gecim alei sorunlari porplemler dert cile veya yoksuluk gariplik caresizlik yani heyat sartlari ne kadar kolay olsa her insanin bir derdi yada sikintisi vardir heyat sartlari cok zor hele gecim daha cok zor bu devirde
-----
ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol
0
Beitrag gepostet am 30.05.22, 20:30
@mehriban
Nr.: 5
Antworten
facelook
21. haftanin sözü
hosgeldin mehri
Dünyada sorunu olmayan, derdi tasasi olmayan bir insan evladi yoktur zaten. Ne kadar zengin olursan ol ne kadar fakir olursan ol bu kural degismez. Burada ama verilmek istenen mesaj hayat sartlari ile verilen mücadelede yasanan yorgunluklar degil, insan iliskileri, sosyal yasam dahilinde yasanan yorgunluklar
-----
0
Beitrag gepostet am 01.06.22, 08:40
@facelook
Nr.: 6
Antworten
marian
21. haftanin sözü
yaw sen napiyorsun, sen ve kankan nemesis ?
tam da kurtulduk bu sacma basliklardan yok günün sozü, yok anamin ayagi blabla gibi derken
yapmayin etmeyin, önünüze bakin
0
Beitrag gepostet am 01.06.22, 20:33
@marian
Nr.: 7
Antworten
facelook
21. haftanin sözü
vaaay mari vaaaay, bu ne siddet bu ne celal, sana olmaz dökülen kanlarimiz sonra helal
Nedense hep sadece haftada bir paylasilan söze laf ediliyor ki bunu bir kac kez dile de getirdim, aciklamalar da yaptim. Bilmem kac günün sözünde neden kimse sesini cikarmiyor, gik cikmiyor? Cok düsündürücü,coook....Günün sözü diye haftalar boyu buraya konu acildi, gik yok kimseden ama ne hikmetse, burada klasiklesmis olan bu haftanin sözü kösesine mermiler saganak olmus yagiyor. Kimse konu acmiyor, kimse aktif takilmiyor ve haliyle konu olmadigi icin de 3 hafta önce acilan konular anasayfada kaliyor, mantik biraz di mi.....Hani at gözlügü ile dünyaya bakan, baska bi bakis acisi bilmeyen dar görüslü insanlarin elestirilerini anlarim, arkasinda cünkü bambaska bir neden yatiyor ama sana anlam veremedim acikcasi. Hem tam da kurtulduk derken ne kast ettin, onu da anlamadim. Neden kurtuldun veya kurtuluyordun? Haftanin kösesi hic atlanmadan eklendi duruldu buraya...neyin, nesinden kurtuldun, biraz genisletirsen bu cümleni sevinirim
Acilan konular genelinde edebiyat, güncel konular, yeri geldiginde girgir samata falan. Senin bunlara alerjin mi var? Adi üstünde forum burasi, bilgi paylasimi, düsünce fikir paylasimi ve sahsen sen kendi özel hayatindan sürekli paylasiyorsun, kendini anlatmaya calisiyorsun, biz gelip sana dur, napiyorsun bize ne senin özel hayatin, neden yirtiniyorsun böyle mi diyelim? Ne kadar yobazca, cahilce bir düsünce tarzi olurdu böyle bi soru yöneltsek di mi?
Pusuyu bulamazsan bana, gel o zaman seni bi kucaklayayim
-----
0
Beitrag gepostet am 29.06.22, 21:07
@facelook
Nr.: 8
Antworten
facelook
21. haftanin sözü
noldu bizim bu maske isi? Devam mi tasimaya?
-----
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!