57 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 31.03.22, 11:52 @facelook Nr.: 21 Antworten

öncelikle hepinize bir slm cakip sonra bir yorumda ben yapim

program sunucusu bir sowmenmis,espiri yapim derken smitin esini kirip üzmüs, adamda cikmis tokadi atmis,

her bizi kizdiran öfkelendiren kisiye tokat atarsak sanirim hayatimizin yarisi polisde yarisida hastanede gecer,ee bizde melek degilizki bizimde kizdirdigimiz öfkenlirdigimiz kisiler vardir,örnegin trafikte genellikle insanlar cabuk agrasiflesiyor,,önüme kirdi bass kornaya el koll harketti saga cekk saga,,türkiye levye ve odunla calisiyorlar sistem iyi orda .

insanlarin öfke kontrol sisteminini egitmesi gerekiyor,,

smitin yanlis yapmis insanligin yüzkarasi olmustur,

0

Beitrag gepostet am 31.03.22, 13:46 @pusu_vadi Nr.: 22 Antworten

Hah, sonunda tesrif edebildi birileri buraya  

cok dogru bi noktaya degindin yalniz pusu, öfke kontrol sistemimizde az bucuk ucunda da olsa bir yamukluk var, bunun üstesinden gelmeyi ögrenmemiz lazim. Ben bile yani düsün, forumun en sakin, en uslu, en edepli cocugu, kimileri sayesinde xtr cekmedigim gün olmuyor harbi haaaa

Ama türkiye de ki levye, odun sistemi ve oturmus, iyi isleyen bir sistem olarak dile getirilmesi bayagi iyiydi.....iyi güldüm   

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 31.03.22, 15:02 @facelook Nr.: 23 Antworten

bak gecen yolda basima gelen olayi anlatayim,
50 lik yol biri önüme gecti sol seritte 40 ile sürmeye basladi,,lann 40 ile süreceksen sagdan git niye solu isgal ediyorsun,sinirlendim yaklastim götüne saga cekti sinirler tavan yapinca gaza bir yüklendim araba 100 e geldi,sonra pusu kendine gel olum dedim frene koydum ayagimi,75 efalan düstüm ilerde polis seyyar radar kurmus ,,gel babanin kucagina dediler 110 yuro 1 punt,dedi ..

öfkenin sinirin her zaman zarari vardir,sonu mutalaka kötü bitiyor..

0

Beitrag gepostet am 01.04.22, 20:46 @pusu_vadi Nr.: 24 Antworten

Oulum, sen beni güldürmek icin mi dünyaya geldin la?   

büyük gecmis olsun diyor ve gel babanin kucagina diye ben de diyorum sana   

-----
0

Beitrag gepostet am 29.06.22, 21:11 @facelook Nr.: 25 Antworten

Sergen simdi hangi takima gitti? Bilen var mi? 
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!