|
|
|
10. Haftanın sözü |
Bu dünyanın daha fazla başarılı İnsana ihtiyacı yok. Aksine bu dünyanın acilen ve her türden daha fazlaca barışçı, iyileştirici, onarıcı, öykücü ve sevgi dolu İnsanlara ihtiyacı var !!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Bu çok ütopik bir beklenti bence bu varolan mevcut dünya düzeninin yok edilip yeniden düzenlenmesi demek gerçi ahir zamanda yaşıyoruz öyle bir düzen gelebilir ilahi bir güç eliyle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Demolitan man filminin senaryosunun anafikir sahibi olan cümle 
Sanfte Grüße isa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
ah sen yok musun, seeeennnnn....nasil da okkali bir bicimde oturtuyorsun insanin teninin altina isleyen cümleleri ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Yok, sen her seferinde tutturuyorsun xsi 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
- Barış tacı, saltanat tacıyla kıyaslanamayacak kadar güzel ve değerlidir.
----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey; d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
O tenekelerden daha çok diliyorum sitarem çok güzel ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Artık ilahi güç ile mi yoksa doğanın gücü ile mi gelecek bilemiyorum. Bizim göremeyeceğimiz kesin ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Beni bak teneke sen Dalai Lama ya laf mı attın şimdi ? ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
ıkı sıra atlayop dırek bana yazabilirmisin ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey; d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Çok yerinde bir söz teşekkür ederim Demir  şimdi 11. Hafta desem yine yan çizersin ama ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Olmaz sıranı bekle ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
tamam 11 hafta bende ne zaman bende olsa bır ısım cıkıy ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey; d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Anlaştık bir 30 saniyeni ayırırsın artık ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Kim bilir belki görürüz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10. Haftanın sözü |
Seni seni baktım teneke, ne var!? ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!