|
|
|
7. haftanin sözü |
Öldügünüzde siz ölü oldugunuzu anlamazsiniz. Bu sadece cevrenizdekilere ve yakinlariniza aci cektirir. Aynisi salak oldugunuzda da gecerlidir.
Roland David Laing
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7. haftanin sözü |
ölmekden iyidir  ben en iyisi salak olayim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7. haftanin sözü |
valla ilk senden olmus xsi  Devamini ama beklerim, ona göre haaa 
Insanim diye gecinip insan olmayi beceremeyen, becermeyi birak yanina dahi ugramayan canlilarla dolu ne yazik ki dünyamiz. Ama gel gör ki her bir birey kendini diger bireylerden üstün gördügü icin cevresine ve topluma verdigi zararin farkinda olamiyor maalesef. Özelestri nitelikli actim zaten konuyu, insanin biraz da aynanin karsisina gecip, ben kimim diye kendini biraz sorgulamasi amacli. Senin dizelerinle ayni kapiya cikiyor  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7. haftanin sözü |
la siz iyimisiniz ben kulak killarini yakim derken sacimi yaktim kus tüyü gibi ütüldü,, |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7. haftanin sözü |
sende az degilsin  bazen har gür hir cikmasin diye salak ayagina yatsamda  söyle arkama gecmisime bir baktigimda tabikide salak degilmisimde degildimde degilimde  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7. haftanin sözü |
herhalde -söyle arkama gecmisime baktigimda-yazdigimi ne demek istedigimi anlayamadin,
dur sincik aciklayim, arkama derken, kicima degil,geriye yani gecmis zaman yasantima baktigimda demek istemistim loo 
konu icinde, isleri güsleri birbirlerine sarilmak olan , face ve pusu ,oldugu icin süphelenmekde sende haklisin  hep arkaya bakmayin loo, birazda öne bakin diyesim geldi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7. haftanin sözü |
heya iyi söledin face ve haklisin,
önceleri bende sizin gibi cileklere seftalilere bakinip duruyordum,bir kolayini buldum ve kastiren oldum oldum  atik ne cileklere, ne seftalilere, nede iki partmani olanlara bakimiyom artik,o be hayat varmis.
normal doktorlar yapmiyormus ama tierartzlar kastiren yapiyormus,pusu-vadi ile senide kastiren yaptiralim sizde kurtulun,hesabi AOK ödemiyormus,siz kastiren olun yeterki ben öderim.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7. haftanin sözü |
oldu canim.....baska bir arzun!?!? 
Öldür beni daha iyi la ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7. haftanin sözü |
elimizdeki tek mal varligina göz koymuslar,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7. haftanin sözü |
volkanik dagi inaktif yapip üstünde gelip yayilip piknik yapcaklar niyetleri bozuk bunlarin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7. haftanin sözü |
Teşekkürler face
Şimcik benim salakliğim çevrene acı mı veriyor bu durumda ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7. haftanin sözü |
O ne demek şimdi bea gidip ölem bari  bu yorumundan sonra Aslan emşoma tam destek veriyorum haberin olsun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7. haftanin sözü |
Pisi pisi diyorum başka birşey demiyorum  kim acı çekecek bakalım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!