115 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 04.02.22, 09:08 Nr.: 1 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
O kadar çok başkaları için yaşıyoruz ki…  ailemiz, arkadaşlarımız, yakın çevremize onlara hep yanlarında olduklarımızın çabasını vererek yaşıyoruz… peki asıl adil olman gerekirken sıralamanın içinde sen nerde bulunuyorsun ? 

Kim için yaşıyorsun ? Neden başkaları için tam fonksiyonlu olmak zorunda bırakıyorsun kendini ? senin yolun, senin istediklerin, senin duygularının önemini kavramaya artık vakti gelmedi mi ? … neden kötü hissediyorsun biliyor musun? Basit bir soru ve basit bir matematik, çünkü o kadar insanı düşünürken kendini unutuyorsun… onların dertleri, onların önemsediklerini anlayayım derken bir güzel zamanını boca edip, kendi yolundan şaşıyorsun.. ve dahası da var kötü hissetmenin nedenleri..

duyguların .. evet müsade etmiyorsun asıl duygularını dile getirmeye tabiri caiz ise isyan etmeyi, eh be yeter artık demeyi. İçine çekilip arpacık kumrusu gibi düşünürsün sonra işte. İzin ver hakiki duygularına daha neyi bekliyorsun ? Doğru anı, doğru zamanı mı?Boşversene biraz gerçekçi ol öyle bir zamanlama yok, yürü yolunda adım, adım. O yol seni sana götürecek, korkma, bütün yolu görmek zorunda değilsin, ne olacağını kestirmende gerekmiyor sadece “neden”I  bulman gerekiyor. 

Çok fazla sorduğumuz sorulardan biri “nasıl”. Nasıl kendimi bulabilirim? Nasıl kendimi sevebilirim ? Nasıl kendimle olan bağımı güçlendirebilirim? Nasıl bu yolu yürüyebilirim ? Nasıl bu ilk adımı atabilirim ? Ama sorman gereken “nasıl” değili “neden” !… neden bu yolu yürüyüp neden kendini sevmen gerekiyor, neden hayatının odak noktası sen olmalısın ? “Neden” ini arayıp bul…aslında çoktandır biliyorsun ama görmezden geliyorsun. 

Gözlerini bir aç, kalbini yokla, çünkü hak ediyorsun, buna değersin. Hem sen mutlu olursan çevrende seninle mutlu olur, olmazlar ise eğer zaten yollarını ayırmanın nedenini oluşmuş olur.. Sen yolunda ilerlersen belki bir çok insana ışık tutacaksın ama daha önemlisi ne biliyormusun? Kendi yolunu aydınlatman..

hadi başla bekleme artık ilk adımını at küçük olabilir adımın ama artık atman gerekli. Herşey kolaylaşmadan zor görünebilir.. düşünsene zamanında çok zor gibi görünenler şimdi ne çok kolay gözümüzde. Hatırla bunları mesela çocukluğunuzda ne zordu yürümek, konuşmayı, yazmayı öğrenmek dimi? Pes ettik mi hayır aklınıza dahi gelmedi peki şimdi niye kendine inancını yitirdin ? 

Hala düşebiliriz ama ayağa kalkmak yine elimizde. Bir şeyleri istiyorsan pes etmeyeceksin gerekirse düşe, kalka yine yürüyeceksin lama cima yok! Bazı şeyleri değiştiremiyorsan yeni planlar kurman gerek hep bir b-planı şart cebinde çünkü unutma hayat senin hayatın, yol senin yolun ve sen buna değersin. Sordum ya kim için yaşıyorsun ? Tabiki önce kendin için olmalı cevabın.. 

şimdi durma çık dışarıya göster kendini dünyaya, düşüncelerini aktar ve bırak kim ne derse desin senin için önemli değil anlamaları yada hakkında kurdukları düşünceler, sana gülüyorlar mı salla gitsin… mühim olan sen aynaya baktığında utanmadan, işte bu benim,  bu benim hayatım diyebil ve kendine adil ol !!!

isabella

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 04.02.22, 10:26 @isabella Nr.: 2 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Kendimi seviyorum, kimse beni sevmiyor ve benim aglayasim geldi simdi 

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 06.02.22, 19:30 @isabella Nr.: 3 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Merhaba isabella,,.

ALLAH iradeyi yarattigi kullarin  kendilerine birakmis ki ,aksi olsa yanlis aninda cezalandirilirdi...

irade kisinin kendinde ise secimde kendisinindir...

yasadigi  hayat süresinde ve abedi aleme intikal ettigindede  her insan kendi  tercihini  yasiyor ve yasayacaktir...

icinde  sevgi barindirabilen  her insan ,,mutlu olabilir ...

Sevgi ile bakabilenler ,, sevdikleri  ve sevenleri icin mutlu yasarlar...

kisi izin vermedikce,, baskalari onu üzemez Vesselam  ....

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 06.02.22, 20:11 @facelook Nr.: 4 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Dur bir koşu pusuya sesleneyim de gelsin kucaklasın seni
-----
0

Beitrag gepostet am 06.02.22, 20:11 @xsitare Nr.: 5 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Oh mis afiyet olmuş olsun sitarem 
-----
0

Beitrag gepostet am 06.02.22, 20:19 @emine_ Nr.: 6 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Merhaba emine, 

İrade kendinindir ama seçim hep bizdemi? Sanmıyorum 

İçinde sevgi olan mutlu olabilir ... olabilir işi bozdu sanki  

Sevgi ile bakanlar sevdikleri ve sevenleri için mutlu yaşarlar ... insanın tuşu olursa belki 

Kişi izin vermedikçe başkaları onu üzemez ... buna katıldım bak teşekkür ederim 

-----
0

Beitrag gepostet am 07.02.22, 09:15 @isabella Nr.: 7 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
o da beni sevmiyor, sadece bedenime sahiplenmek istiyor.... gerci bedenime sahiplenebilir ama ruhuma aslaaaaa   
-----
0

Beitrag gepostet am 09.02.22, 12:42 @odyseuss Nr.: 8 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Anarşik  babam hep dediğim yola git gittiğim yola gitme der benimkide o hesap ody  

Bak şimdi merak konusu oldu bu şimcik kimi seviyorsun niye kendinden çok seviyorsun niye onunla değilsin ben ne yapabilirim ?  

-----
0

Beitrag gepostet am 19.02.22, 14:37 @odyseuss Nr.: 9 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Oyy kıyamam sana  ne diyebilirim ki şimdi hakkında her daim hayırlısı olsun ody .. içimden geldi bak şimdi  

-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.22, 14:05 @odyseuss Nr.: 10 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Geçenlerde büyük konuşma konusu vardı sanki dimi . bak şimdi bir ışık yandı bende gibi ody sağolasın. Ne zamandır kendime faydam yoksa kime olsun modundaydım ama neler ile beslendiğimi unutuvermişim doğru dedin bak başkalarının mutluluğu gülümsemesi olmasa ne etsin bu isa … chillout oldu bir nevi  
-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.22, 14:40 @isabella Nr.: 11 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Heee, büyük konusma konusu vardi, sana sordu sorduyduk ama nedense es gecildiydi....iyi hatirlattin kiz   
-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.22, 14:42 @facelook Nr.: 12 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
İşime gelmedi demekki
-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.22, 14:43 @isabella Nr.: 13 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Anlasildi, isine gelenlere yorum atiyorsun demek sadece....hmmm....adini korkak tavuk olarak degistiresim geldi   
-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.22, 14:45 @facelook Nr.: 14 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
İşime gelmedi dedim ablam korkumdan yazmadım demedim  
-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.22, 14:47 @isabella Nr.: 15 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Isine gelmeyince iste, kaytariyorsun bu da bi nevi kacis oluyor ve korkak insanlar kacar iste

Neyse, sen git takvim görevi gör biraz....Yarina 8. haftayi bekliyoruz   

-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.22, 14:52 @facelook Nr.: 16 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Öylemi ?  Bak ne diyeceğim 

-----------------------------
Salak insana salak oldugunu asla izah etmeye calismayacaksin, ben bunu ögrendim zaten bu hayatta....elden cikarmaya calisacaksin tüm kelepirleri hayatindan, en temizi bu .... 

Tanıdık geldimi ablam  

-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.22, 14:53 @isabella Nr.: 17 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
yorum yok....isime gelmiyor 
-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.22, 14:56 @facelook Nr.: 18 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Ne güzel anlaştık bak 
-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.22, 14:57 @isabella Nr.: 19 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
Ablasinin bidenesi, yeter ki sen ortaya bi kelle paca getir...benim ki gitmesin   
-----
0

Beitrag gepostet am 23.02.22, 16:15 @isabella Nr.: 20 Antworten

Kim için yaşıyorsun?
butun kullar yardan için yasar 
amma kul kendisi  bişmese bu made olur kimisi  para kimisi sevdiği anesi babası değişir 
)
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kim için yaşıyorsun?