|
|
|
1. Haftanın sözü… |
Nasip diyelim isabella 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
ic huzurum bir yere saklanmıs ama nereye bulamıyorum acaba sizin oralardamı saklanıyor ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey; d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
1.haftanin ilk yorumu: "Kirli ayakkabilarla beyinde yürümek" cümlesi cok hosuma gitti  ellerine saglik... Actigin konularda cok zengin cümleler var,buda benim hosuma gidiyor zevkle okuyorum... ----- Gel,dedi bana,Gör,dedi bana,Öl,dedi,bana.Geldim,gördüm,Öldüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
Yolla gelsin onunlamı korkutacaksın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
Uzaklarda arama gözünü aç derim ben  bu arada clipleri göremiyorum forumda ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
Hadi bakalim devamını bekliyorum  çok teşekkür ederim babey usta bu bana bir sene yeter şimdi gaza gelip yazarım yine ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
Aha....yagli kapi 
Hemen ücreti talebime tb vergisini de ekleyip, posta kutunuza hesabi yolluyorum sayin isa hanim
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
hayat kısa ve guzel ne aglacak nede sızlanacak zaman var aslında ----- Bir yıldız gibi kayarım hayatından, yapabileceğin tek şey; d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
İşte kapı işte sapı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
Neyse, en azindan yagli....kabak oyacagi kadar acitmaz
Ama iyiydi  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
 Tarih 05.01.22, 12:54 @facelook  Nr.: 20 Cevapla cemre_123 1. Haftanın sözü…Bosuna yazdin tek cümlesini dahi okumayacam. ; background-repeat: no-repeat;" id="votebox_container_2053423" class="votebox_container"> 5 selam.. cemrecik madem yazılanları okumucan ne işin var burda... ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
Zahmet ettin kopyalamakla. Kendisi baban mi olur hayirdir. Mafia mi kurdunuz burada. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
Vaaaaayy iki gözümün nuru, mafya babalarinin babasi... Cik gel la arada bi böyle, özletiyorsun kendini ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
rica ederim... ne zahmeti yaw kendisi yakınımdır.. ah be cancazım ne mafya kurması ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
selam facecim... her şey yolunda inşallah yine döktürüyorsun helal sana arada geliyorum ----- sevda başdan gitmiyoorr sarılıp yatmayınccaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Haftanın sözü… |
sen kendi adina konus, ben cadir kurabiiyorum 
Yeni yetme degil bunlar yaaws, eskiler...fake fake dolasiyorlar iste etrafta, büyüyecekler daha abisi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!