73 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.11.21, 06:41 Nr.: 1 Antworten

46. haftanın sözü

Sevgili yaptı - öldürüldü 

Evlendi - öldürüldü 

Boşandı - öldürüldü 

Otobüse bindi - öldürüldü 

Babası kızdı - öldürüldü 

Eski eşi ile tartıştı - öldürüldü 

Canı öyle istedi - öldürüldü  

Nefes aldı - öldürüldü 

Bahanesi çok... 

artık 

YETER

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 15.11.21, 19:53 @isabella Nr.: 2 Antworten

46. haftanın sözü
bu katiller kendilerini ne saniyorlar acaba,kimse kusura bakmasin ama ülkemizde bayan olmak bir hayli zor,erkek egemenligine bir hayli yatkin olan kafa yapimiz bir an önce degismeli.kadin ve cocuk katliami yapanlar tecavuzcüler bu kapidan kodese girip iki yil sonra diger kapidan cikamamali,kadin ve cocuk katilleri asla bir daha gün isigi görememeli
0

Beitrag gepostet am 15.11.21, 20:51 @isabella Nr.: 3 Antworten

46. haftanın sözü
Kadınları ve kız çocuklarını öldüren, cinsel istismar uygulayan, seks işçiliğine zorlayan erkeklerin mahkemede “kravat taktığı” için iyi hal indirimi aldığı bir ceza sisteminde, cezaevinden veya nezarethaneden çıktıktan sonra “aslan parçası” diye sırtının sıvazlandığı bir sosyolojik yapıda, şiddetin ve ölümlerin önlenemeyeceği ortadadır.
0

Beitrag gepostet am 15.11.21, 21:01 @nemesis Nr.: 4 Antworten

46. haftanın sözü
Kadına yönelik şiddet, sadece Müslüman ülkelerin problemi gibi gösterilmesine rağmen, uluslararası kuruluşların ortaya koyduğu veriler, bunun dünyanın genel sorunu olduğunu açıkça gösteriyor.
0

Beitrag gepostet am 16.11.21, 16:34 @isabella Nr.: 5 Antworten

46. haftanın sözü
Burada bile -canim, cicim, askim- dedirtebilmek icin kadina tokat atmayi bir marifet sanan mahluklarin cirit attigi, destek gördügü bir toplum icinde yasiyoruz be isa 
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 16.11.21, 22:02 @nemesis Nr.: 6 Antworten

46. haftanın sözü
slm nemo,konuya yazarken sadece ülkemizde olup bitenler icin yazmistim,istatistiklere bakilirsa diger ülke katillerininde  namussuzlarininda bizimkilerden geri kalan bir taraflari yok,istatisliklerde araplara yer vermeyislerini anladikda,ülkemizi avrupa icinde istatistiklerde yer verilmemesi basli basina büyük bir soru isareti gibi geldi bana.ya bizim verilere inanmiyorlar yada bizide araplar gibi görüyorlar bunun baska aciklanasi yok,ülkemiz etkili tedbirler alarak bu konuda acilen imajini düzeltmesi gerekir diye düsünüyorum.2 nr de yazdiklariminda halen arkasindayim
0

Beitrag gepostet am 18.11.21, 10:31 @isabella Nr.: 7 Antworten

46. haftanın sözü
Yorumlarınız için teşekkür ederim ... kesinlikle bir dünya sorunu olarak görüyorum kadına şiddet ve cinayet olaylarını ve çokta korkutucu geliyor, çünkü her gün bu tür haberleri okuyabiliyoruz artık. Sanki günümüzde normalmiş gibi yansıtılmasından dolayı da çok rahatsızım. 

Ülkemizdeki verileri merak edenlere anıtsayaç dan görmek mümkün daha öncede paylaştım sanırım. Hangi ülke olursa olsun neticede bir canın kıyılmasını hazmedemiyorum. Örneğin geçtiğimiz günlerde Almanya'da 16 yaşında bir kız çocuğu aynı yaşta olan erkek arkadaşı tarafından çok konuşuyor diye öldürüldü. 

Kanunlar illaki yetersiz caydırıcı da değil gördüğümüz üzere gönül isterki çabucak değişsin ama mümkün olmuyor nedense bu yüzden tüm ebeveynler çocuk yetiştirirken bunların önemini acilen aşılamalı!!! 

-----
memento mori - memento vivere..
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

46. haftanın sözü