71 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.10.21, 15:35 Nr.: 1 Antworten

41. haftanin sözü
Pis sokak belki yere cöp atilmasini hak ediyor ama ben oraya cöp atmayi hak etmiyorum.

Üstün Dökmen

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 14.10.21, 16:35 @xsitare Nr.: 2 Antworten

41. haftanin sözü
okudugum bir kitaptan gözüme ilisti bu cümle ve benim de cok hosuma gitti acikcasi ve haftanin sözüne uyar diye de ekledim xsit 

o güzel yüregine gölgeler düsmesine izin vermeden devam xsit, yasam döngünü aydinliklar icinde sürdürmeye  

-----
0

Beitrag gepostet am 16.10.21, 14:59 @facelook Nr.: 3 Antworten

41. haftanin sözü
Slm face ,sokaga cöp atanlara o cöpleri yedirmedikce o kötü huylarindan vazgecmezler sokaga tükürenlerede tükürdüklerini yalatmak lazim,insanlar icinde parmagiyla burnunu karistiranlarada baskasinin burnunu didikletmek  temizletmek cezasi verilmeli
0

Beitrag gepostet am 18.10.21, 09:36 @xsitare Nr.: 4 Antworten

41. haftanin sözü
amiiiiin xsit, hep beraber insallah

ve cok sevindim inan, bu kisacik cümleye dogru gözlerle bakip, cikardigin anlam dogrultusunda güzel bir adim atmak istedigin icin   

-----
0

Beitrag gepostet am 18.10.21, 09:38 @-solyanim Nr.: 5 Antworten

41. haftanin sözü
ah sol, ah....böylelerini falakaya yatiracaksin, ayaklarini sekerli limonsuyuna banip, kecilere yalatacaksin....ama gene de akillanmazlar gene de ögrenmezler. Hayvan gelen hayvan gider ne yazik ki 
-----
0

Beitrag gepostet am 18.10.21, 09:40 @nemesis Nr.: 6 Antworten

41. haftanin sözü
nem, insanoglu su yeryüzünden silinse de cennet sadece hayvanlara kalsa müthis olurdu haaa ki 300-500 yil sonra da kalacak gibi zaten.... o zaman iste cehennemden keyifle puromu yakip, izleyecegim yeryüzünü
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

41. haftanin sözü