99 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 29.08.21, 21:47 Nr.: 1 Antworten

35. haftanin sözü
Bir anne, bir evlat...o evlat bir düsünce, o bir düsünce bir insani, o bir insan onlarca insanin, onlarca insan yüzlerce insanin, binlerce insanin, milyonlarin kaderini degistirebilir.
Evlatlarimiza yüksek degerli bilincleri asilamak bizim asil sinavimizdir!

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 03.09.21, 09:17 @facelook Nr.: 2 Antworten

35. haftanin sözü
Yeryüzü, bize atalarımızdan miras kalmadı, çocuklarımızdan ödünç aldık.

0

Beitrag gepostet am 05.09.21, 12:10 @poncigim Nr.: 3 Antworten

35. haftanin sözü
cok okkali bi laf olmus pon.....gercekten de cok begendim haaa, güzel 
-----
0

Beitrag gepostet am 05.09.21, 12:12 @nemesis Nr.: 4 Antworten

35. haftanin sözü
bu kesim ne yazik ki sadece bizler de yok ki. Insanliga genel bakis attiginda, her toplumda her kültürde, her kitada var bunlardan. Söyle düsünmekte fayda var; dogada dengeyi tutturmak doganin altüst olmamasi icin cok önemli....bi nevi fonksiyonal denge saglaniyor iste
-----
0

Beitrag gepostet am 06.09.21, 21:38 @facelook Nr.: 5 Antworten

35. haftanin sözü
Selam face,Cocuklari iyi egitmek iyi yetistirmek gerekir , saldim cayira mevlam kayira olmamali,bir toplumun gelecegi iyi yetstirilen cocuklara baglidir,iyi egitilmemis bir toplumdan ne köy olur nede kasaba,
0

Beitrag gepostet am 07.09.21, 09:31 @-solyanim Nr.: 6 Antworten

35. haftanin sözü
hosgeldin sol, aynen de öyle dedigin gibi, saldim cayira mevram kayira hic bir zaman olmamali. Ne yazik ki bilincsiz bir sekilde cocuk yetistiren ebeveynlerin yaptigi da iste aynen bu dedigin. Egitimini okulda alacak, ögretmenleri onlara egitimlerini verecek-düsünceleri icindeler ki ögretmenlerin görevi cocuk yetisirmek degil, ögrencilere bilgi asilamaktir. Bu son derece yanlis düsünce dogrultusunda omuzlarinda tasidiklari sorumluluklari üzerlerinden atmaya calisirlar sürekli ve ondan sonra da cocuklarindan bi bok olsun diye büyük beklentiler icinde olurlar. 

Unutmamamiz gereken birsey var: Cocuklar anne babalarin aynasidir! Cocuklara egitim evde verilir, disaridan alamazlar 

-----
0

Beitrag gepostet am 06.10.21, 10:24 @delala Nr.: 7 Antworten

35. haftanin sözü
günahtan ziyade, yapmasini bilmiyorlar ki...yani nasil yapmamalari gerektigini.....yani aslinda hem nasil yapilmamasi gerektigini hem de nasil yapilir, ikisini de bilmiyorlar iste toplumun bi kesimi    
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

35. haftanin sözü