36 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.08.21, 06:59 Nr.: 1 Antworten

Yalnız değilsin..
Herkesin bir gün mutlaka yalnız olduğuna dair bir hissi olmuştur ve herkes tam da bu his yüzünden belki ağlayarak, koskoca dünyada onu anlayan bir tek kişinin olmadığını düşünmüştür.. ama gerçekten yalnız mıydın ya da yalnız mısın? Hayır!!! Çünkü sesini duyan illa ki biri vardır ve tam da o bir insan dediklerimiz öyle anlarda sana senden daha çok güveniyordur… 

kaybetme güvenini, dürüst bir şekilde duygularını göster, saklanma bahanelerin arkasına, çekilme kabuğuna, kaygılarını, öfkeni açıkça belirt ve gör ki karşındakiler gerisini senin için düşünecek… tercih senin, yalnız olmak zorunda değilsin. öfkelendiklerin, üzüldüklerin, çıkmazların içinde olduğunu düşünsen de hiç bir zaman yalnız değilsin...

belki eksilenler olacak hayatında, varsın olsun iyi gün dostu dediklerimizin yedekleri çok bu evrende… bu yüzden  bırak yanlış gururunu, atıver egonu bir kenara, tek başıma hal ederim modlarını, insanlara yük olurum düşüncesini, unutma kaybedeceğin tek şey sadece yanlış insanlar olur…

hep sen olma yardım eden, hep bir kulak, bir omuz veren, enerjini hep başkaları için harcayan. Bazen almasını da bilmelisin, çünkü sen o anlarda yardım dilenmiyorsun ki, aksine insanların sana yardım edebilmesi için bir şans  tanıyorsun böylece...

konuşabilmek ne büyük bir sanat sustuklarının yanında ve terazisi senin elinde… unutma hiç bir zaman yalnız değilsin, hiç bir zaman…

(Kıraç'tan esinlenerek )

isabella 

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 18.08.21, 23:03 @isabella Nr.: 2 Antworten

Yalnız değilsin..
yalnizligi secen insanlara, yalniz olmayi kendisi ile özdestirmis insanlara bir dur demissin anladigim

hayatta yasadiklari, cektikleri acilar, edindikleri hüzün dolu tecrübeler, sirtlarindan bicaklanmalar insanlari yalnizliga sürükler. Kendilerine bir korunma kalkani yaparlar, ne kadar az insan o kadar az zarar görür ve yikilirim hesabi. hayati bi zindana cevirip, kendilerine zarar katmaktan baska da pek bi ise yaramaz bu. Hayati hayat yapan, yasanir kilan insanlar degil midir? elbette ki hepimizin yasadiklari, insani derinden vuran, kalbini yaralayan yasanmisliklar vardir. Önemli olan her yikilisin ardindan yeniden ayaga kalkabilmektir, budur insani güclü kilan, olgun yapan. 

Bu insanlara cikarmis oldugun davetiye insanin kendisiyle yüzlesmesini gerektirecek, silkenip kendine gelmesini saglayacak bir anektod olmus güzel isa. isole etmeyelim kendimizi, acalim alabilecegimiz yaralara ragmen kendimizi diger insanlara diyorsun anladigim. yüreginde ki olumlu hayata bakis acisini asilamaya devam et insanlara e mi 

Konuna uyacagini düsündügüm güzel bir sarkiyi da eklemek isterim acikcasi buraya....iyi dinlemeler

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 19.08.21, 19:04 @isabella Nr.: 3 Antworten

Yalnız değilsin..
slm isabella,
allah kimseyi yalniz birakmasin,bazilarida yalnizligi seviyor gibi,yani tercih meselesi.
0

Beitrag gepostet am 22.08.21, 14:13 @xsitare Nr.: 4 Antworten

Yalnız değilsin..
Seninde yüreğine sağlık sitarem teşekkür ederim 
Zaten herkes iyi olsun daha ne dileyebiliriz ki fani hayattan dimi  

-----
0

Beitrag gepostet am 22.08.21, 14:17 @facelook Nr.: 5 Antworten

Yalnız değilsin..
O yaşanmışlıklar yüzünden o duvarlar örülmüyor mu zaten ? Ama K duvarları çekerken de her koşulda yanında olanları da görmeme duygusu oluşmasın diye düşündüm bir an  yalnızlık sadece bir tercih meselesi aslında ama doğru tercihleri kullansak hiç de fena olmaz
-----
0

Beitrag gepostet am 22.08.21, 14:19 @odyseuss Nr.: 6 Antworten

Yalnız değilsin..
Doğru diyorsun ody koskoca kalabalığın içindeki yalnızlıkları da unutmayalım böylece. Sen böyle devam et forumda benimde vaktim olsun sendende esinlenirim bea ne olacak
-----
0

Beitrag gepostet am 22.08.21, 14:20 @-solyanim Nr.: 7 Antworten

Yalnız değilsin..
Aslm Hemşom, amin inşallah 

aynen bende tercih diyorum ama biraz yoruyor sanki  

-----
0

Beitrag gepostet am 22.08.21, 14:21 @kreuzberg-girl Nr.: 8 Antworten

Yalnız değilsin..
Oh yarasın girlim
-----
0

Beitrag gepostet am 23.08.21, 12:20 @isabella Nr.: 9 Antworten

Yalnız değilsin..
sence de bence 
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Yalnız değilsin..