36 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 19.07.21, 06:29
Nr.: 1
Antworten
isabella
29. Haftanın sözü
Yardımlaşma ve dayanışma bir toplumun gelişmesi için güzel vesiledir !!!
Geçtigimiz günlerden bugüne kadar süren yağışlar sonucu yaşadığımız sel felaketinde maalesef yüzlerce can kayıbı, binlerce kayıp insan ve yaralılar bulunmaktadır. Yüzlerce kişinin evini, barkını, hayatını ve sevdiklerini kaybettiği bugünlerde şimdi el, ele Almanya ve Belçika’nın yanında durma zamanıdır. Çok dedim yineliyorum unutmayalım bir gün bizim başımızada gelebilir, bu yüzden lütfen sağ duyunuzu, elinizden gelen yardımı ve lütfen artık iklim değişikliğine karşı önlem almayı eksik etmeyiniz!!!
-----
memento mori - memento vivere..
0
Beitrag gepostet am 20.07.21, 21:07
@isabella
Nr.: 2
Antworten
kozalak
29. Haftanın sözü
Isabella bir paylaşım yapmışsın emeğinize yüreğinize sağlik , bu kobularda sağ duyulu olmak gerekir hele hele bu iklim konusunda çok hassas davranmalıyız.
0
Beitrag gepostet am 20.07.21, 22:00
@isabella
Nr.: 3
Antworten
_melo_
29. Haftanın sözü
Cok güzel bi paylaşım ama malesef insanlar 2021 senesi olmuş anliyamadilar dogaya nasil zarar verdiklerini sanirim bu felaketlerden sonrası yine anlamazlar.. çünkü gözleri doymak bilmiyorlar aza kanaat edemiyorlar doganin mucizesini gücünü göremiyorlar hafife alıyorlar ..halbuki dikkat etseler hassas olsalar hersey farklı olur...
-----
Endamın yetmez, beyin şart Canım :))
0
Beitrag gepostet am 20.07.21, 22:18
@isabella
Nr.: 4
Antworten
-solyanim
29. Haftanın sözü
selam aslan emsom
böyle seyleri pek kafaya takma,bu isler bir iki kisinin cabasiyla olacak isler degil,
yardimlasma güzel bir sey,eskisi kadar olmasada genede az cok yardimlasma yapanlar var,
sel felaketleri iklim degisiklikleri icin pek iyimser degilim,yani bu milletle bu politikacilarla,bu sanayicilerle iklim konusunda bir ilerleme olacagini sanmiyorum,insanlar bu lüxsden bu satafattan bu görgüsüzlükden vazgecmedigi sürece, iklim ve cevre kirliligi konusunda her gün dünden daha kötü olacagini söyleyebilirim,bu devirde dünya eski tas devri ,cilali tas devri ,yontma tas devri gibi devirler gecirdiyse, günümüzde böyle bir iklim ve cevre katliami devri olarak kabul edebiliriz,ha bu devir degismezmi?tabikide degisecek , ama bizim ve yakin gelecekteki nesillerin göremiyecegini simdiden söyleyebilirim.
0
Beitrag gepostet am 21.07.21, 10:16
@kozalak
Nr.: 5
Antworten
isabella
29. Haftanın sözü
Bencede sizce kozalak bey teşekkür ederim
-----
0
Beitrag gepostet am 21.07.21, 10:18
@_melo_
Nr.: 6
Antworten
isabella
29. Haftanın sözü
Teşekkür ederim melo aynen öyle en tehlikeli canlı gerçekten insanlar ama doğa böyle öcünü alıyor
-----
0
Beitrag gepostet am 21.07.21, 10:21
@-solyanim
Nr.: 7
Antworten
isabella
29. Haftanın sözü
Aslm Aslan emşom,
Sende hiç kafama takmama müsade etmiyorsun bea ecük yardımcı ol bari ne düşüneyim
Diğer yazdıklarına katılıyorum insanlar rahatının konforun sonucu daha kötü günler görecek, şahsen gözüm göreceğimden değilde diğer nesiller için iyi olmasını umuyorum
-----
0
Beitrag gepostet am 21.07.21, 20:36
@isabella
Nr.: 8
Antworten
facelook
29. Haftanın sözü
dirsek toplumuna dönüstügümüz bu internet caginda, bencilligin tavan yaptigi bu modern cagda, doga afetleri gibi zor ve acil durumlarda insanligin balciga gömülmedigini görmek gercekten de güzel bir duyguymus beeeee....hala ufak bir umut varmis beeee
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0
Beitrag gepostet am 22.07.21, 00:07
@isabella
Nr.: 9
Antworten
-solyanim
29. Haftanın sözü
sen üzülmeyesin diye bizim degistiremiyecegimiz durumlari kafana takma diye yaziyorum,
tamam kafana tak,ama sadece toka tak
aslen emsom bitanesin
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!