85 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
Beitrag gepostet am 22.06.21, 06:47
Nr.: 1
Antworten
isabella
Gurur….
Ne çok şeyle gurur duyuyoruz değil mi? bir siyasi demeçe, bir sanatçının yaptıkları ile, bir sporcunun başarısı, bir doktorun şifa vermesine, bir virologun dünyaya armağan ettikleri vs …. Peki Hafızanı zorla bakalım kendin ile en son ne zaman gurur duydun?
Şu an, şimdi bir düşün o anını...düşün neredeydin? belki yanında birileri de vardı ya da ne bileyim belki başka bir yaşanmışlık doğrultusundan ötürü duyduğun o his neydi, ne sebep oldu gurur duyman için? tekrar yaşa o anını, hissettiklerini…. Aradan kısa bir süre ya da onlarca sene belki de çocukluğuna, gençliğine gitmiştir aklın, bilemem… ama bildiğim sorduğumda kesin şimdilerde olmadığın, bugünleri düşünmediğin. Beynin geçmişini kurcalayıp durdu, peki neden?
Şimdiyi niye düşünemedin? Yaptıkların ile, çabaladıkların, etrafına, kendine kattıkların ile neden gurur duyamıyorsun? Geçmişten bir kesit düşünmek yanlış mı? Tabiki hayır!… ama şimdini neden hafife alıyorsun? Neticede kendi doğru bildiğin yollardan geçtin, çalıştın, zor dönemlerden geçtin, zaman zaman mücadele ettin. Ağlayarak, gülerek belki hiç kimsenin sana inancı yokken o merdivenleri tırmandın, niye hafife alıyorsun?
En büyük sorunlarımızdan biri “ beklentiler” başkalarının belki de kendimizin illa ki bir fonksiyonumuz olması gerektiğinin, normal görülmesi sanılması…. Kendi kendimize bir olay ile bağdaştırıp, daha büyük başarılara konsantre olunması… hayır efendim seni, sen yapan her şey kendinle gurur duymana, memnun olmana engel değil…
zaman tünelinde gezinip aklını yormana gerek yok. Unutma sen her olayda yoğurulup şimdi oldun ve hiç kimsenin seni onaylaması veya tasdiklemesi gerekmiyor!
isabella
-----
memento mori - memento vivere..
0
Beitrag gepostet am 22.06.21, 09:26
@isabella
Nr.: 2
Antworten
defo
Gurur….
Günaydin
Hergün ,yasadigim ,nefes aldigim her an, bugün , yarin kendimle gurur duyuyorum, duyacagim
Dün de duyuyordum zaten
Olmak var ya hani..iste öyle birsey .. farkinda olmak, herkesten herseyden kendi önce varligini kabullenmek , senin varliginla herseyin varoldugunu bilmek ..
0
Beitrag gepostet am 22.06.21, 09:55
@isabella
Nr.: 3
Antworten
poncigim
Gurur….
ben beni biliyorum,kendimle gurur duyuyorum.
oyle bir zamanda yasiyoruz ki kiymet bilmek,
birilerinin basarisina helal olsun demek yerine,
karalamak yada celeme takmak daha kolay oldu
'söylemek istedigim cok sey var; fakat ruhum takatsiz.'
yuregine saglik canim yine caktin imazni
0
Beitrag gepostet am 22.06.21, 19:10
@isabella
Nr.: 4
Antworten
facelook
Gurur….
cevre icin degil kendin icin yasaman gerektigini idrak ettikten sonra, zaten otomatikman gurur duyuyor insan kendisiyle
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0
Beitrag gepostet am 22.06.21, 19:14
@poncigim
Nr.: 5
Antworten
facelook
Gurur….
gene dogru bir laf. baskasinin basarisi na helal olsun demek, baskasinin mutluluguna daim olsun diyebilmek eskilerde kaldi. insani karalamak, yoluna celme takmak, üstüne üstlük dalga gecip eglenmek artik moda oldu. cag atladik, cag
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0
Beitrag gepostet am 23.06.21, 02:10
@isabella
Nr.: 6
Antworten
gezgin256
Gurur….
benim için oldukca uzun bir yazıydı,düşünüp,toparlayıp yazıya dökerkenki azminize hayran kaldım.
0
Beitrag gepostet am 23.06.21, 15:44
@defo
Nr.: 7
Antworten
isabella
Gurur….
Teşekkürler defo tebrik ediyorum seni
bu bakış açısından ayrılmamamı diliyorum
-----
0
Beitrag gepostet am 23.06.21, 15:46
@poncigim
Nr.: 8
Antworten
isabella
Gurur….
Oy teşekkür ederim poncigim eline sağlık çok doğru sözeler dökülmüş parmaklarından
-----
0
Beitrag gepostet am 23.06.21, 15:47
@facelook
Nr.: 9
Antworten
isabella
Gurur….
Duymalıda zaten
-----
0
Beitrag gepostet am 23.06.21, 15:50
@gezgin256
Nr.: 10
Antworten
isabella
Gurur….
Vaktin için teşekkürler gezgin
biliyorum bu konuda biraz kendimi geliştirmem lazım ama ne yapayım iki üç cümle ile durduramıyorum kendimi
-----
0
Beitrag gepostet am 24.06.21, 00:46
@isabella
Nr.: 11
Antworten
gezgin256
Gurur….
Rica ederim.kendisiyle barışık insanlara hitap eden güzel bir yazıydı,eline,yüreğine sağlık.
0
1
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!