|
|
|
24. Haftanın sözü |
Güzel konuşmak için bir tek yol vardır, dinlemeyi öğrenmek !!!
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
h: Senin aklina kurban,eline saglik cnmm
Dünayada dogruyu soylemek kadar zoru, bos konusmak kadar kolayi yoktur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Benim klavye pek bonkür cikti yine fazladan bir A harfi tiklamisim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Katilmiyorum isa 
sen karsindaki insana ne kadar tatli dille de olsa, aydinlatici bir dille de olsa ne anlatirsan anlat, o insan anlama kabiliyeti, algilama kapasitesi dogrultusunda anlayacaktir. ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
bonuslari soylemesene biliyon o konuda sansliyim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Isabella ben katilmiyorum,, anlamak istemeyen yada algisi zayif olan ,, dinlesede ,, güzel söylemisin yada kötü nafile,, özellikle forum sayfalarinda yasayarak görüyoruz ki...
Nedersek diyelim ,,dediklerimiz karsimizdakinin anlamaak istedigi gibi oluyor Net....
----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Aynen katılıyorum ,dinlemeyi bilmeyen zaten bişey anlamayandir ancak boş boş konuşurlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
insanlari dinlemek olgunlukdur , güzel konusmak icin ise öncelikle insanin kalbinin temiz olmasi,tanimadigi kisiler hakkinda iyidir veya kötüdür diye pesin hükümlü olmamasi gerekir.gerisi kendiliginden gelir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Aynen insanlar dinlese anlasa anlamadı zaman tekrar sorup anlasa sonra konuşsa çok şey farklı olur.. ama malesef.. ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Teşekkür ederim poncigim  sen bu işi biliyorsun bu yüzden 25. Haftayı senden rica edeceğim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Katılsan şaşarım zaten  unutmayalım konuşmak dinlemenin yarısı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Merhaba emine, olabilir herkes katılmak zorunda degil tabiki  .. sözü okuduğumda şöyle düşündüm aslında, dinlemeyi bilmek öğrenmenin yarısıdır. dinlemek; farklı görüşlere ve fikirlere açık olmak, ufkunu genişletmek, farklılıkları her zaman açık olarak insana değer katmak, neticede hiç birimiz mükemmel değiliz ve her şeyi bilemeyiz dimi ? Foruma bakma sen kreşten hallice bazen, saygı noksan böyle durumlarda dinlersin ve anlarsın ki tartışmak zaman kayıbı ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Sabit fikir kötü dimi ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Ha yaşa Aslan Hemşom önyargılardan kurtulamadık gitti bencede hüküm sürmek yanlış heleki tanımadığın insanlar hakkında, sanırım çok kişi yapılana bakıyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Dermişim de kalma de gitsin  biraz sabır yollansa dağıtırdım ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Seni tekrar okumak ne güzel melo  sende sabır diyorsun yani ? Zaman kıymetli kime harcadığını ayırt etmesi biraz zor sanırsam ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
slm isabella dinlemek ögrenmek adina temel kural tabikide,dogru kisiyide dinlemek önemli tabikide. bence hayatimizin temel eksikligi soru sormak,bunuda yanina eklersek daha güzel olur diye düsünüyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Merhaba,, Tabiiki hic birimiz mükemmel degiliz,,en azindan görüyoruz ve susmanin erdem oldugunun bilincindeyiz ....
kreşten hallice bazen,,  haklisiniz .... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
24. Haftanın sözü |
Evet dedim bi yaşama belirtisi verim güzel konuna yanıt verip aynen sabır ama oda bi yere kadar..sabırdan önce ise karşı tarafı iyi dinleyip anlamaktır sahsen ben birini yanlış anlamaktansa tekrar sorup doğru anlamaktan yanayim.. ----- Endamın yetmez, beyin şart Canım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!