|
|
|
19 Mayis Genclik ve Spor Bayrami |

Bugünün önem ve anlamini anlatmama gerek yok sanirim. Cumhuriyetimizin ilk adiminin atildigi bu özel gün hepimize kutlu olsun.
Türkiye de yasayan arkadaslara ufak bir dipnot: Bugün saat 19:19 da tüm halkimiz balkonlara, pencerelere davetli. Ulus olarak milli marsimizi okuyacagiz hep beraber! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu günün anmadan gecmek olmazdi,,baktim kimse acmamis,ben acim dedim araya birseyler girdi,,sagolasin bu günü hatirlattigin icin,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duyarli insanin hali bi baska oluyor pusu....sagol, varol 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atam yasasaydi karsilikli raki icerdik,,yanindan ayrilmazdim bana diyanet baskanligini verirdi,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jokeymi??? atlarami ilgin var yoksa biniciligemi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biz konuyu kaynatmayiz,,daha genis acidan ele aliriz,,
SAHA kalkinca pis esaleti oluyor at in..ne demisler at avrat silah,,bunu günümüze nasil düzenleriz araba nathasa silah ne olacak la para diyek onada araba nathasa para++++raki visyk
konuyu dagitma bak baska yerlere gitmesin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilk defa duyacagin bir bilgi veriyom atatürükte deistti ve dünyadaki en büyük devrimcidir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamm satti..19.19 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok söylemler vardir pusu atatürk ün deist veyahut ateist olduguna dair, bunlar 10-15 seneden beri konusulan iddialar zaten. Atatürk yeri geldi dinimizden övgü dolu söz etti, en büyük ve tek kitap, bizim kitabimizdir dedi, yeri geldi bati dünyasina karsi dinimizi savundu, el üstünde tuttu. Hürriyetin, özgürlügün kavramini insanlar daha iyi anlayabilsinler diye dini özgürlügü serbest birakti halka....bu vesileyle ve haliyle yaptigi devrimler ve arap köleliginden uzaklasmak adina halkimiza dinin serbest oldugunu, herkesin istedigi türde dini vecibelerini uygulayabileceginin serbest oldugunu vurguladi diye, dinsiz ilan edildi Atatürk..... detaylar elbette sende vardir zaten ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
söyle diyelim var sayalimki deisti veya ataistti ama bu dine en büyük hizmetti atatürk yapmistir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kisi kim olursa olsun pusu, beni dini,dili, irki, etnik kökeni ilgilendirmez. Hic ilgilendirmez hem de....ben agzindan cikan kelimelere, yaptigi eylemlere bakarim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
h:
----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!