105 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.05.21, 12:50 Nr.: 1 Antworten

Anne...
Küçükken üzüldüğüm, kızdığım, zaman zaman önüme serilen “ ben sana demiştim” sözleri.. ara, ara  “ bir yerlerden hatırlıyormusun “sorusu... içimizden, ya da  belkide sesli dile getirerek başkalarıyla kıyaslamalar... haksızlık olarak görüp çocukça karşı koymalar ... “ anne olunca anlarsın” denildiğinde asla böyle yapmayacağım gibi saçma sitemler.. büyümek gerçektende başka dönmekmiş... oldum işte anne bak, anladım bu işin sırrını... neden öyle dediğini...  çünkü bir hiçken hep olmakmış... zamanı durdurmayı çalışmakmış... yetişmekmiş herşeye.. plan, program yapmakmış, tutmasa da illa bir seçenek daha bulmakmış.. öğrenmekmiş sürekli... gözü karalıkmış.. düşünmeden ateşe dokunmakmış... dünyaya meydan okumakmış... ömür adamakmış ...kendinden ödün vermekmiş... gelecek planlarına sadece dahil olmakmış... kendini sorgulamakmış... uykusuz kalmakmış... bir gülümseme görmek için didinmekmiş... bir çok mesleği aynı anda yapmakmış... her gün çoğalmakmış.. yeri geldiğinde liman olmakmış... bazen kızınca bile asla vazgeçmemekmiş.. koşulsuz sevmekmiş.. dediğin gibi zormuş anne ama bir gülüşten, bir başarıdanda sonsuz mutluluk duymakmış... yaşananlardan her daim ders çıkartmakmış.. öğütlerini uygulamaya başlamakmış.. büyümek başka dönmekmiş annem ...  bu vesile ile tüm annelerin anneler gününü kutluyor, başarılarının daim olup  sağlıklı yarınlar diliyorum  

isabella 

-----
memento mori - memento vivere..
0

Beitrag gepostet am 09.05.21, 15:48 @isabella Nr.: 2 Antworten

Anne...
Yüregine sağlık isabella bu kadar güzel anlatılamazdı , annelerinizin kiymetini bilin lütfen sakin olaki üzmeyin of demeyin 
Bütün annelerin günü kutlu olsun , olmayanlarida rahmetle aniyorum
Saygilar
0

Beitrag gepostet am 09.05.21, 21:29 @isabella Nr.: 3 Antworten

Anne...
0

Beitrag gepostet am 09.05.21, 23:31 @isabella Nr.: 4 Antworten

Anne...
“Annem bana gülümsedi. Gülüşü bana sarıldı. ”
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 01:05 @isabella Nr.: 5 Antworten

Anne...
seni canindan cok sevecek biri ariyosan hemen eve kos annen bekler zaten anneler hep bekler evde bekler yemegin basinda bekler ömür gelir gecer onlar  bekler fakat kendini sevdiklerine adarken tek bir sey beklemezler karsilik karsiliksiz sevmenin adidir ANNE
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 05:00 @isabella Nr.: 6 Antworten

Anne...
Tek tek cevap yazamayacağım ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 12:03 @isabella Nr.: 7 Antworten

Anne...
biraz gecte olsa, anneler günün kutlu olsun isa..... Annelerin evlatlarinin baslarindan eksilmeyecegi nice nice senelere diliyorum 
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 13.05.21, 09:04 @facelook Nr.: 8 Antworten

Anne...
Çok teşekkür ederim face
-----
0

Beitrag gepostet am 13.05.21, 09:04 @-efsun Nr.: 9 Antworten

Anne...
Çok güzel bir paylaşım teşekkürler-efsun
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Anne...