75 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:33 @emine_ Nr.: 21 Antworten

Bir gün degil,, hergün....
pusu  ve  gelenekci,, öncelikle   diyeceginiz  varsa   sahsima  demeniz  gerekir,, mahalle dedikoduculari gibi  geriden atifta bulunmaniz karekterlerinizi  yansitir....

Kisinin  ne yazdi,,  karsidaki ne  anladi  tartisilir...

Sizler  Kadinlardan cok,, kadin  savunuculugunu   aklinizca   iyi oynuyorsunuz  lakin akli selim olan görüyor  emin olun....

Benim  O  yoruma verdigim  cevap   ne  anladigimi  anlatiyor ,,,keza  sizinde  verdiginiz  cevaplar  ne anladiginizi anlatiyor....

sizin  derdiniz  üzüm degil  bagci....

Anne  diyorsunuz kadin diyorsunuz  lakin sizin gibilerin nazarinda ,,siz gibi düsünen saygiya layik ...

Kisinin fikri neyse  zikride odur.. 

kadin olun,, erkek olun  ama  esas olan,, bir nebze insan olun.... 

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:42 @emine_ Nr.: 22 Antworten

o yorumdan ne anladin merak ediyorum,ya bizim algimiz kit yada senin algin kit alginda sorun var
 benim drdim bagci dövemk degil benim derdim carpik bir zihiyeti ortaya cikarmak.
 insanlar farkli dusunebilr ki farkliliklar insanlarin zenginlikleridir yeterki irkcilik yapilmasin ve yeterki bir digeri ötekilesririlmesin,özellikle kadina dair ikinci sinif muamelesi yapilmasin
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:43 @-sayna Nr.: 23 Antworten

Kolay gelsin size. Fasıt dairenizde malum tiplerle debelenmeye devam edin.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:44 @-sayna Nr.: 24 Antworten

Tavsiye vereceginize örnek olun ,,  ben kendimi  savundum ,, sizin gibi pusu  ve gelenekcinin yada bir  baskasinin  avukatligini yapmadim...

Görüslerinize saygi  bekliyorsaniz,, saygi  gösterceksiniz  tabiiki  varsa....

-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:47 @gelenekci Nr.: 25 Antworten

Ne  anladigim  yazdigim yorumda belli,, okadarini  anlayamiyorsaniz IQ  testi yaptirin....
-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:50 @nick- Nr.: 26 Antworten

Senin gibi aptallarıda fasıt dairesine havale ediyorum. Tadını çıkarın cehennemini yakındır.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:51 @gelenekci Nr.: 27 Antworten

Ayrica  Her adam  adam olamadigi  gibi ,, her kadinada kadin  denmez  ,, insan diyelim,,, iyiside var kötüsüde ,, bu ötekilestirmek  demek  olmuyor...

Insanlarin kendileri belirler ,, iyi yada kötü olmayi.....

-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:58 @gelenekci Nr.: 28 Antworten

insan bu gezegene sorgulayıp doğruyu bulup onunla amel etmek için yaratılmıştır. Sen ve senin gibiler kadının kutsiyetini anlayabilseydi yaşadığımız bu gezegende felaketler olmazdı. Sizin topunuz iblisci, sizler bilerek veya bilmeyerek iblise müridlik yapıyorsunuz. Aramızdaki fark bu, iblise müridlik yapan Anne veya babanın yetiştirdiği çocuk sizin gibi gaflet ve delalet içerisinde olur. Allah inşaAllah sizleri islah ederde ahmaklıktan kurtulursunuz.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 16:00 @-sayna Nr.: 29 Antworten

Çok komiksiniz hiç güleceğim yoktu 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 16:03 @eses43 Nr.: 30 Antworten

bu cevabina cok ihtiyacimiz vardi beynimizi aydinlandi sagol yahu.
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 17:37 @nick- Nr.: 31 Antworten

Tayyip düşmanlığınızdan, sadist ve Zerdüşt ruhunuzu besliyorsunuz. Allah islah etsin sizi.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 17:39 @-sayna Nr.: 32 Antworten

Tüh yaaaa çok üzüldüm bayaa bii gezip iyi zaman geçirmiştim, şimdi beni mahrum ettin  o güzel endamından.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 11.05.21, 20:17 @emine_ Nr.: 33 Antworten

0

Beitrag gepostet am 11.05.21, 20:45 @alican Nr.: 34 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 12:00 @emine_ Nr.: 35 Antworten

Senin gibi fitneci, nifakcı, İslam düşmanı nankörleri görünce Anneliğinde sorgulanması, hemde mutlaka sorgulanması gerektiğine inanıyorum.

senin ona yazdigin ..

Yorumunuz  ve  güzel dileginiz  icin tesekkür ederim...

sonrada güzel forummu bekliyorsunuz ,,buraya acikla madem bu konuda yaz dediniz
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 12:07 @emine_ Nr.: 36 Antworten

ben o gün o yazidan sonra o kadar kizgindimki kendimi frenledim yoksa inan bana o destegin hesabini sendende en agir sekilde sorardim,,

terbiyesiz haysiyetsiz adam annelerimize laf atiyor ,,su an bile küfür etmemek icin kendimi zor tutuyorum ki yapmiyacamda,,sen ne hakla ona gidip güzel dileklerde bulunursun...

0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 12:13 @pusu_vadi Nr.: 37 Antworten

Anne  olanlari  ve Annelik kavramini  icsellestiremeyen,  eyleme gecemeyenlerin Annelik  konusunda  bilinclendirilip  egitilmesinden sonra Anne olmasina izin verilmeli  diyorum.  hangi  irktan ve dinden olursa olsun  milli  kültür  ve  dini  inanci acisindan saglikli cocuk  yetistiren  Annelerinde  Ellerinden öpüyorum.  Yüce  Allahdan saglikli, huzurlu  yasam  diliyorum.

-----
insan bitki hayvan

Evet bu konuda  eses  ile ayni fikirdeyim ve sonunda   ettigi  güzel dilek icin tesekkürü  borc bilirim....

burada yanlis  nerede,, dogurup  cöpe ,, cami avlularina birakanlar  annemi,, esi dövüp cocuklarina  ailesine bakmayan   babamidir...

-----
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 12:18 @emine_ Nr.: 38 Antworten

bana hakaret eden birine 3 kisi dahil olursa en agir sekilde cevabini verecem ve tavriminda sert olacagini belirmek istiyorum..
 siz anneleri cumartesi diyarbakir ailesi diye ayirdiginiz icin bu sekilde düsünmeniz normal..
burasi sizi baglar,,tekrar diyorum benim derdim sizin annelige bakis aciniz degil,,,hakarette destek cikmaniz

0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 12:28 @pusu_vadi Nr.: 39 Antworten

Ben  size  edilen  hakarete  degil ,, bana yazilana cevap  verdim...

kimse kimseden  geri kalmiyor  hakaretler diz boyu,,  banada  hakaret  edildi  son actigim konuda üstelik o kisinin   hakkaret  ettigi  yoorum konudan cok begeni  aldi dikkat ettiyseniz ,,,ben o kisinin seviyesine inmedim,, verecek  cevabim olmadigindan degil  ,, o kisi gibi  olmadigim icin sustum...

velhhasil  kelam ,, yerine göre  söz gümüs ise,,  sükut  altindir....

-----
0

Beitrag gepostet am 12.05.21, 12:38 @emine_ Nr.: 40 Antworten

annelik konusunda milli kültür dini inanci acisindan saglikli cocouk yetistiren anneleri kutluyorsun eyvallah..

sizin derdiniz sadece kendiniz gibi düsünenen insan yetisin istiyorsunuz,,türkiye sinirlarinda bir ailenin dini ve kültürü ayriysa,herhalde onun senin dinine uygun senin kültürüne uygun cocouk yetistirmesini bekleyemessin
sonucta ülkemizde farkliklarin birlestigi bir toplum ...ve devletin görevi her inanci irki koruma altina almaktir

hic bir anne cocougunu canavar yetistirmez,,kötü cocuk cevreden etkilenir cografyadan etkilenir,
ciddi ciddi siz bir annenin cocugunu kötü yetistirmek istediginimi düsünüyorsunuz...

annelik makamini bu kadar basitmi,,annelikten bahsedip bir kadin olarak anneleri sinava teste alma düsüncesi hayretki hayrettt hayretttttttttttttttttttt...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!