75 aktive Mitglieder
Alle Kategorien
Liebe und Flirt
Politik
Religion
Arbeit, Ausb. und Studium
Sport
Kultur und Gesellschaft
Musik und Kino
Promis
Philosophie
Mode und Trend
Kosmetik und Wellness
Familie und Kinder
Küche und Rezepte
Computer und Internet
Auto und Motor
Reisen
sonstige Themen
Lob und Kritik zu Turkbase
Turkbase Bekanntmachungen
Finde ich gut!
1
2
3
Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:33
@emine_
Nr.: 21
Antworten
emine_
Bir gün degil,, hergün....
pusu ve gelenekci,, öncelikle diyeceginiz varsa sahsima demeniz gerekir,, mahalle dedikoduculari gibi geriden atifta bulunmaniz karekterlerinizi yansitir....
Kisinin ne yazdi,, karsidaki ne anladi tartisilir...
Sizler Kadinlardan cok,, kadin savunuculugunu aklinizca iyi oynuyorsunuz lakin akli selim olan görüyor emin olun....
Benim O yoruma verdigim cevap ne anladigimi anlatiyor ,,,keza sizinde verdiginiz cevaplar ne anladiginizi anlatiyor....
sizin derdiniz üzüm degil bagci....
Anne diyorsunuz kadin diyorsunuz lakin sizin gibilerin nazarinda ,,siz gibi düsünen saygiya layik ...
Kisinin fikri neyse zikride odur..
kadin olun,, erkek olun ama esas olan,, bir nebze
insan olun.
...
-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0
Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:42
@emine_
Nr.: 22
Antworten
gelenekci
o yorumdan ne anladin merak ediyorum,ya bizim algimiz kit yada senin algin kit alginda sorun var
benim drdim bagci dövemk degil benim derdim carpik bir zihiyeti ortaya cikarmak.
insanlar farkli dusunebilr ki farkliliklar insanlarin zenginlikleridir yeterki irkcilik yapilmasin ve yeterki bir digeri ötekilesririlmesin,özellikle kadina dair ikinci sinif muamelesi yapilmasin
0
Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:43
@-sayna
Nr.: 23
Antworten
eses43
Kolay gelsin size. Fasıt dairenizde malum tiplerle debelenmeye devam edin.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:44
@-sayna
Nr.: 24
Antworten
emine_
Tavsiye vereceginize örnek olun ,, ben kendimi savundum ,, sizin gibi pusu ve gelenekcinin yada bir baskasinin avukatligini yapmadim...
Görüslerinize saygi bekliyorsaniz,, saygi gösterceksiniz tabiiki varsa....
-----
0
Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:47
@gelenekci
Nr.: 25
Antworten
emine_
Ne anladigim yazdigim yorumda belli,, okadarini anlayamiyorsaniz IQ testi yaptirin....
-----
0
Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:50
@nick-
Nr.: 26
Antworten
eses43
Senin gibi aptallarıda fasıt dairesine havale ediyorum. Tadını çıkarın cehennemini yakındır.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:51
@gelenekci
Nr.: 27
Antworten
emine_
Ayrica Her adam adam olamadigi gibi ,, her kadinada kadin denmez ,, insan diyelim,,, iyiside var kötüsüde ,, bu ötekilestirmek demek olmuyor...
Insanlarin kendileri belirler ,, iyi yada kötü olmayi.....
-----
0
Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:58
@gelenekci
Nr.: 28
Antworten
eses43
insan bu gezegene sorgulayıp doğruyu bulup onunla amel etmek için yaratılmıştır. Sen ve senin gibiler kadının kutsiyetini anlayabilseydi yaşadığımız bu gezegende felaketler olmazdı. Sizin topunuz iblisci, sizler bilerek veya bilmeyerek iblise müridlik yapıyorsunuz. Aramızdaki fark bu, iblise müridlik yapan Anne veya babanın yetiştirdiği çocuk sizin gibi gaflet ve delalet içerisinde olur. Allah inşaAllah sizleri islah ederde ahmaklıktan kurtulursunuz.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 10.05.21, 16:00
@-sayna
Nr.: 29
Antworten
eses43
Çok komiksiniz hiç güleceğim yoktu
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 10.05.21, 16:03
@eses43
Nr.: 30
Antworten
gelenekci
bu cevabina cok ihtiyacimiz vardi beynimizi aydinlandi sagol yahu.
0
Beitrag gepostet am 10.05.21, 17:37
@nick-
Nr.: 31
Antworten
eses43
Tayyip düşmanlığınızdan, sadist ve Zerdüşt ruhunuzu besliyorsunuz. Allah islah etsin sizi.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 10.05.21, 17:39
@-sayna
Nr.: 32
Antworten
eses43
Tüh yaaaa çok üzüldüm bayaa bii gezip iyi zaman geçirmiştim, şimdi beni mahrum ettin o güzel endamından.
-----
insan bitki hayvan
0
Beitrag gepostet am 11.05.21, 20:17
@emine_
Nr.: 33
Antworten
alican
0
Beitrag gepostet am 11.05.21, 20:45
@alican
Nr.: 34
Antworten
emine_
-----
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 12:00
@emine_
Nr.: 35
Antworten
pusu_vadi
Senin gibi fitneci, nifakcı, İslam düşmanı nankörleri görünce Anneliğinde sorgulanması, hemde mutlaka sorgulanması gerektiğine inanıyorum.
senin ona yazdigin ..
Yorumunuz ve güzel dileginiz icin tesekkür ederim...
sonrada güzel forummu bekliyorsunuz ,,buraya acikla madem bu konuda yaz dediniz
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 12:07
@emine_
Nr.: 36
Antworten
pusu_vadi
ben o gün o yazidan sonra o kadar kizgindimki kendimi frenledim yoksa inan bana o destegin hesabini sendende en agir sekilde sorardim,,
terbiyesiz haysiyetsiz adam annelerimize laf atiyor ,,su an bile küfür etmemek icin kendimi zor tutuyorum ki yapmiyacamda,,sen ne hakla ona gidip güzel dileklerde bulunursun...
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 12:13
@pusu_vadi
Nr.: 37
Antworten
emine_
Anne olanlari ve Annelik kavramini icsellestiremeyen, eyleme gecemeyenlerin Annelik konusunda bilinclendirilip egitilmesinden sonra Anne olmasina izin verilmeli diyorum. hangi irktan ve dinden olursa olsun
milli kültür ve dini inanci acisindan saglikli cocuk yetistiren Annelerinde Ellerinden öpüyorum. Yüce Allahdan saglikli, huzurlu yasam diliyorum.
-----
insan bitki hayvan
Evet bu konuda eses ile ayni fikirdeyim ve sonunda ettigi güzel dilek icin tesekkürü borc bilirim....
burada yanlis nerede,, dogurup cöpe ,, cami avlularina birakanlar annemi,, esi dövüp cocuklarina ailesine bakmayan babamidir...
-----
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 12:18
@emine_
Nr.: 38
Antworten
pusu_vadi
bana hakaret eden birine 3 kisi dahil olursa en agir sekilde cevabini verecem ve tavriminda sert olacagini belirmek istiyorum..
siz anneleri cumartesi diyarbakir ailesi diye ayirdiginiz icin bu sekilde düsünmeniz normal..
burasi sizi baglar,,tekrar diyorum benim derdim sizin annelige bakis aciniz degil,,,hakarette destek cikmaniz
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 12:28
@pusu_vadi
Nr.: 39
Antworten
emine_
Ben size edilen hakarete degil ,, bana yazilana cevap verdim...
kimse kimseden geri kalmiyor hakaretler diz boyu,, banada hakaret edildi son actigim konuda üstelik o kisinin hakkaret ettigi yoorum konudan cok begeni aldi dikkat ettiyseniz ,,,ben o kisinin seviyesine inmedim,, verecek cevabim olmadigindan degil ,, o kisi gibi olmadigim icin sustum...
velhhasil kelam ,, yerine göre söz gümüs ise,, sükut altindir....
-----
0
Beitrag gepostet am 12.05.21, 12:38
@emine_
Nr.: 40
Antworten
pusu_vadi
annelik konusunda milli kültür dini inanci acisindan saglikli cocouk yetistiren anneleri kutluyorsun eyvallah..
sizin derdiniz sadece kendiniz gibi düsünenen insan yetisin istiyorsunuz,,türkiye sinirlarinda bir ailenin dini ve kültürü ayriysa,herhalde onun senin dinine uygun senin kültürüne uygun cocouk yetistirmesini bekleyemessin
sonucta ülkemizde farkliklarin birlestigi bir toplum ...ve devletin görevi her inanci irki koruma altina almaktir
hic bir anne cocougunu canavar yetistirmez,,kötü cocuk cevreden etkilenir cografyadan etkilenir,
ciddi ciddi siz bir annenin cocugunu kötü yetistirmek istediginimi düsünüyorsunuz...
annelik makamini bu kadar basitmi,,annelikten bahsedip bir kadin olarak anneleri sinava teste alma düsüncesi hayretki hayrettt hayretttttttttttttttttttt...
0
1
2
3
Antworten
Um Beiträge posten zu können, musst du dich vorher einloggen!
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!