39 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 09.05.21, 12:36 Nr.: 1 Antworten

Bir gün degil,, hergün....

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 09.05.21, 12:53 @emine_ Nr.: 2 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 09.05.21, 13:01 @siyah Nr.: 3 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 09.05.21, 16:32 @emine_ Nr.: 4 Antworten

başta şehit anaları olmak üzere tüm Annelerin günü kutlu olsun.
-----
kurþuna gerek yok bakýþlarým varya..!
0

Beitrag gepostet am 09.05.21, 17:01 @ademalicli Nr.: 5 Antworten

-----
0

Beitrag gepostet am 09.05.21, 17:10 @emine_ Nr.: 6 Antworten

merhaba.  Anadoluda bii  deyim vardir.   saldim cayira  mevlam kayira  diye.  insanin  varliginin etken sebebidir  kadin.  bu  nedenle     <  Anne  olarak >  varligina sebeb oldugu insaninda gelisiminden  birinci dereceden sorumludur. cinsellik yasayarak tesadüfen  Anne  olan  kadinlar ruhen Anne olmaya  ve sorumlulugunu  üstlenmeye  hazir ve uygun degilse,  kii  günümüzde malesef  Annelerin  cogunlugu böyle.  doguruyor  besliyor, koruyor ne zaman  cocuk  kendi irade olusumunu  gelistirdi  O' zaman  cocugun  nasil  bii  Anne  elinde  yetistigi  ortaya  cikiyor. bu   konuda  sosyolojik  acidan  pek cok sey  söylenebilir.  ben  sadece  sunu  söyleyecem  cinsellik keyfini yasarken tesadüfen  Anne  olanlari  ve Annelik kavramini  icsellestiremeyen,  eyleme gecemeyenlerin Annelik  konusunda  bilinclendirilip  egitilmesinden sonra Anne olmasina izin verilmeli  diyorum.  hangi  irktan ve dinden olursa olsun  milli  kültür  ve  dini  inanci acisindan saglikli cocuk  yetistiren  Annelerinde  Ellerinden öpüyorum.  Yüce  Allahdan saglikli, huzurlu  yasam  diliyorum.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 09.05.21, 17:43 @eses43 Nr.: 7 Antworten

zihniyetiniz kadinlar üzerine öyle kirlenmis bu özel günde bile anneler arasinda ayrim yapiyorsunuz..
bu cocuk herhalde agackovugundan yapmiyor kadin ,baba diyede bir faktör var sanirim,her kez önce adamligina baksin kadinlar anneligini yapar merak etme..
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 10:39 @pusu_vadi Nr.: 8 Antworten

Senin gibi fitneci, nifakcı, İslam düşmanı nankörleri görünce Anneliğinde sorgulanması, hemde mutlaka sorgulanması gerektiğine inanıyorum.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 13:56 @eses43 Nr.: 9 Antworten

Merhaba ,,, Anne olmak icin dogurmak  yetmez bencede ,,asolan  topluma  faydali insan  olarak yetistirebilmektir...

Yorumunuz  ve  güzel dileginiz  icin tesekkür ederim...

-----
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 14:19 @pusu_vadi Nr.: 10 Antworten

bravo pusu vadi
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 14:24 @eses43 Nr.: 11 Antworten

gercekten siz nasil insanlarsiniz,hangi dusunce sistematigi sizi bu hale getiriyor.bu özel gunde bile anneligi sorguluyorsunuz ve annenin nasil doguracagina sizmi karar veriyorsunuz.kadinlar adina nasil böyle sacma sapan bir yorumda bulunuyorsunuz.
cekin artik su kirli dusuncelerinizi ve ellerinizi kadinlarin uzerinden,kadinlar nasil doguracagina sizin igrenc dusuncelerinizmi karar verecek..
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 14:24 @eses43 Nr.: 12 Antworten

gercekten siz nasil insanlarsiniz,hangi dusunce sistematigi sizi bu hale getiriyor.bu özel gunde bile anneligi sorguluyorsunuz ve annenin nasil doguracagina sizmi karar veriyorsunuz.kadinlar adina nasil böyle sacma sapan bir yorumda bulunuyorsunuz.
cekin artik su kirli dusuncelerinizi ve ellerinizi kadinlarin uzerinden,kadinlar nasil doguracagina sizin igrenc dusuncelerinizmi karar verecek..
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 14:24 @eses43 Nr.: 13 Antworten

0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 14:55 @nick- Nr.: 14 Antworten

bazen belgeselleri izliyorum,,ordaki yabani hayvanlarin annelik duygusuyla,yavrulari icin kendini yem ettiklerini görüyorum,,her türlü tehlikede bile gözlerini kirpmadan bu duyguyla yavrusunu yasatmak icin kendi canlarindan vaz gecebiliyorlar..
hayvanlar böyleken hangi anne yavrusunun kötü olmasini ister,,hangi anne cocouklarinin iyi olmasi didinip cabalamaz,,
inan bana hic bir anne yavrusunun kötü olmasini istemez her türlü fedakarligi yapar,,
kötü evlat varsa bunun sucu annemi??
kötü evlat var diye anneleri testemi alacaklarmis,,
egitimde babalarin hicmi faktörü yok,
 arkadas nerden girdim bu konuya öglen öglen cinlerimi tepeme cikardilar,,
lavugun biri bayiziyor konu sahibide destekliyor,birde kadin anne olarak,,

0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 14:56 @gelenekci Nr.: 15 Antworten

konuya girdigim icin pisman oldum inan yazilanlari görünce
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 14:56 @-sayna Nr.: 16 Antworten

tbr ederim sizi
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:01 @pusu_vadi Nr.: 17 Antworten

aynan katiliyorum sana eses bir erkek meseleye ordan bakiyor kadinara hakaret ediyor emine bir kadin bir anne olarak diyorki guzel yorumunuz icin tsk ler,hangi guzel yorum insanin tahamul sinirlarini zorluyorlar.
olumsuz olan herseyi kadina yükleyin cikin isin icinden sanki kadin kendi kendine doguruyor sanki bir baba yokmus gibi,kendi sorumluluklarinida kadina yükleyip isin icinden siyriliyorlar.
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:02 @pusu_vadi Nr.: 18 Antworten

aynen katiliyorum sana adam kadinlara hakaret ediyor ve bir kadin diyorki güzel yormunuz icin tsk ler anlamakta zorlaniyorum
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:09 @gelenekci Nr.: 19 Antworten

beynim blocke oldu gelenekci,,hem kadinlara ediyor sonra dönüp bana ediyor,,konu sahibide destekliyormus,,
0

Beitrag gepostet am 10.05.21, 15:22 @nick- Nr.: 20 Antworten

Kesinlikle  katiliyorum    Dede  Ninelerle  büyümek,,  bakicilarla büyümekten cok daha  iyidir,, gelecek  nesiller icin....

Duyarli  yorumunuz icin tesekkür ederim.... 

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!