|
|
|
14. Haftanın sözü |
Anladım ki insanlar; Susanı korkak, Görmezden geleni aptal, Affetmeyi bilene çantada keklik Sanıyorlar... oysaki biz istediğimiz kadar Hayatımızdalar, Göz yumduğumuz kadar Dürüstler, Ve sustuğumuz kadar İnsanlar!!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü |
----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü |
teprik ederim doğru söze ne denir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü |
----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü |
sustugumuz kadar insanlar 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü |
Diyelim... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü |
Amin diyelim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü |
merhaba. besserriyetin en saskinidir isan  akli-melikeleri yerinde oldugu sürece kendini maharet sahibi zanneder. oysa, zerre kadar bir mikro biyolojik canliyla basedemiyecek kadarda acizdir. ama bu acizligini hep görmezlikten gelir. oysa bir gören, görülen ve görülmeyen ne varsa bunlari, bir var eden var. insan kosullari, sartlari ne olursa olsun bunu unutmamali. öfkemize, hirsimiza, takintilarimiza yenildigimiz sürece nefsimizle kurdugumuz dünyanin icinde debelenip durariz. Allah, bilincimizi, itidalimizi, itikat ve imanimizdan mahrum etmesin insan oglunu. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü |
Çok güzel demiş gerçekten de ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü |
Amin Teşekkür ederim emine hanım iki sözüde çok beğendim  ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü |
Amin Teşekkür ederim emine hanım iki sözüde çok beğendim  ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü |
İşte bazen susamıyorum bardak taşıyor ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü |
benim de bir iki kere tasti, iki cümle sarf ettim...ama kimlere iste, görüyosun ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14. Haftanın sözü |
Anladım ki insanlar; Susanı korkak, Görmezden geleni aptal, Affetmeyi bilene çantada keklik Sanıyorlar... oysaki biz istediğimiz kadar Hayatımızdalar, Göz yumduğumuz kadar Dürüstler, Ve sustuğumuz kadar İnsanlar!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!