|
|
|
13. Haftanın sözü... |
İnsanlar sana taş atabilirler, sen onlara atma, hepsini biriktir ve... Kendi kaleni kur !!! ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Hoşbuldum teşekkür ederim  kalem hazır ama çiçeklere hayır demem ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Çok akıllıca ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Karsisindakini yargilayan ,,, kücümseyen,, haksizca elestiren kisiler,,, aslinda kendi iclerindeki utanclarla yüzlesmekten,,, korkan kisilerdir....
----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Iyi fikir taşlari biriktirip kendi kalemizi inşa ederiz  güzel paylaşım tebrikler isabella hanim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Bakcez artik ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Değil mi ? Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytanlar, fikirlerinden dolayı yargılananlar, tercihleri yüzünden küçümsenen, ırkçılık yüzünden dışlanmalar, insanlık öldü diyip insanlığa bir mikrogram faydası olmayanlar çok bu evrende ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Teşekkür ederim iyi inşâ etmeler kozalak bey ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Massmavi 
Bende mavimi özledim derim ki 
Anlayan anlar, anlamayanlar oyalanırlar anlayana kadar anlamadan öyle.. Geçer hayat işte böyle...Bu dünya hiç yerinde durmaz  ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Siyah olmasa beyazin akligi,, kötülük olmasa iyiligin güzelligi,, ölüm olmasa yasamanin degeri anlasilirmiydi...
Önemli olan kimin ne oldugundan cok ,, kendimizin ne oldugunu bilmektir...
yeniden hos geldiniz.... ----- Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Bu güzel oldu hoşbuldum teşekkür ederim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Öyle deme ody bu kadar taş tezek varken mundar olmasın yazık ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Hoşbuldum teşekkür ederim ama ne zaman gelirim ne zaman giderim bana kalsın abey ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Oyy estafurullah teşekkür ederim melody  doğru az ve öz olsun ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Aber mit seramis damit es auch noch ins Auge spicken kann ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
varya ısa sen forumda mukkemmel otesısın tebrık edıyorum senı bukadar genıs vızyona sahıpsın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Sormuyorum mavim anladım ben seni sağolasın iyi ki varsın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Estafurullah teşekkür ederim de iyi birşey mi dedin sen şimdi  bilemedim ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
Sağolasın ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13. Haftanın sözü... |
tebrikler...
----- Hayatta en kıymetli hediye " zaman "dır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!