86 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 01.03.21, 19:00 @emine_ Nr.: 41 Antworten

Bozuk Simit Paralarý ...
 kelimelerin, cümlelerin hatta kendi kurduğu cümlelerin bile kavramını bilmez bazı iblis müridleri. Tek dertleri nifak ve fitne umarsızca tüketme. Ruhları çürümüş zavallıların.
0

Beitrag gepostet am 01.03.21, 19:17 @sevdalim68 Nr.: 42 Antworten

Bozuk Simit Paralarý ...
pislik insan pislik kaliyor eses den sevdalim olunca temizlenmiyor demi?
baseye sallya sümük aglayarak eses nickiyle konu acip türk isminiyle uyusmuyor diyerek gittin,niye konularin silinoyrdu,niye milleti pisliginle biktirdin,,simdi gelmissin emine üzerinden lafmi gönderiyon aklinca zübük tayfasi,,yazacagini bana yazki bayani pisliklerine alet etme...

ruhu cürümüs diyorsun la seninin bedenin bile cürümüs ihtiyar bunak..
 bu nickinlede aglayarak gidersin...

iblis sizi görse yemin ediyom imana gelirdi en azindan sizin gibi sahtekar degildi ,,ALLAH a restini cekmis sizin gibi ne oldugu belli olmayan yalaka tayfasi degildi
0

Beitrag gepostet am 01.03.21, 21:43 @pusu_vadi Nr.: 43 Antworten

Bozuk Simit Paralarý ...
Sigip sigmadigina  bakmadim ,,sadece bozuk  simit  paralari  dedim ,, cünkü ,, asil olay   bozuk simit  parasiyla bile  yardim  edilebiliyoru  belirtmek ..  
Alinin yaptigini ,, Cenneti  satin almak icin  degil,,  ihtiyaci olana  yardim etmenin güzelligi  esas alinmali...

-----
Kalp neyle doluysa,, dudaklardan o dökülür.’..
0

Beitrag gepostet am 01.03.21, 22:02 @emine_ Nr.: 44 Antworten

Bozuk Simit Paralarý ...
emine hanim siz yaziyi okudunuzmu yoksa sadece cocugun yaptigi iyilige takili kalip,ögretmeni mahcup duruma düsürdügünü,bunun yaninda cenetti satin almak gibi terimlerin kullanildigini görmekmi istemiyorsunuz...
verilen mesaj bu sekilde verilmez sebeblerini de belirtim ögretmen kötü durumda
ikincisi dinin kurallarini özelliklede cenneti hak etmek icin simit parasiyla satin alinmak gibi bir kavramin kullanilmasi sakincali degilmi sizcede
0

Beitrag gepostet am 01.03.21, 22:27 @pusu_vadi Nr.: 45 Antworten

Bozuk Simit Paralarý ...
Cocukken  iyilik  yaparsak cennete ,,kötülük yaparsak  cehenneme diye  anlatilirdi bizlere... Cocuk  aklimizla  hep iyilik yapmak isterdik...

Büyüdügümüzde   sadece bunun yetmedigini  eminim  cocuk Alide  kavramistir...

ögretmene gelince  Cocuk  Aliden birsey ögrenmis olma ihtimalini  yokmu sayalim... 

Cenneti  satin  almak orada  cocukca bir  düsünceyi  anlatiyor bence....

Ben sahsen  cok  takilmadim  o cümleye..

-----
0

Beitrag gepostet am 01.03.21, 22:29 @pusu_vadi Nr.: 46 Antworten

Bozuk Simit Paralarý ...
Takilmadim  cünkü  biliyorum  Cennet para ile satin alinmaz....

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Bozuk Simit Paralarý ...